Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub i-a îndeplinit mamei cel mai mare vis. Câți bani a scos din buzunar fosta prezentatoare

Viviana Sposub i-a îndeplinit mamei cel mai mare vis. Câți bani a scos din buzunar fosta prezentatoare
Și-a pierdut locul de muncă, dar Viviana Sposub se pare că nu stă deloc rău cu banii. Vedeta i-a făcut mamei o mare surpriză.

Viviana Sposub are mare grijă ca mamei să nu-i lipsească nimic, iar acum i-a făcut o imensă bucurie.

Viviana Sposub i-a îndeplinit mamei cel mai mare vis. Câți bani a scos din buzunar fosta prezentatoare

Viviana Sposub își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face, iar acum i-a anunțat că este foarte fericită. Și asta pentru că i-a îndeplinit mamei o mare dorință, aceea de a avea o dantură de vis. Viviana a ținut să le spună urmăritorilor că-și dorește să fie un exemplu pentru ei și i-a sfătuit să-și ajute părinții ori de câte ori au nevoie.

„Mă bucur că am ajuns în punctul vieții în care să-mi ajut părinții cu chestii mai mici sau mai mari”

„Am ajuns acasă după o zi lungă dar foarte frumoasă. Sunt extrem de fericită că pot să o ajut pe mama să își îndeplinească visul, sau dorința arzătoare de a-și repara dantura. Mă bucur că am ajuns în punctul vieții în care să-mi ajut părinții cu chestii mai mici sau mai mari și cumva să le mulțumesc pentru faptul că mi-au fost alături toată viața și m-au ajutat de fiecare dată.

Chiar vă sfătuiesc: orice puteți face pentru părinții voștri acum, că voi sunteți tineri adulți și nu știu, munciți sau aveți diferite posibilități, ajutați-vă părinții. E cel mai frumos sentiment!”, a mărturisit vedeta pe contul de socializare.

„Nici măcar în tabere nu mergeam”

Cu ceva timp în urmă, iubita fostului soț al Andreei Bălan a povestit cum a fost copilăria sa și a amintit că a fost un copil extrem de cuminte, căruia îi plăcea să stea în casă alături de părinți. „Am fost un copil extrem de cuminte și ascultător și m-am bucurat de multă iubire. Astfel că preferam să îmi petrec timpul cu familia și nu prea ieșeam la joacă alături de prietenii de la bloc, nici măcar în tabere nu mergeam”, s-a destăinuit bruneta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre