Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub povestește cum s-a împăcat cu George Burcea. A fost mai ceva ca-n filme

Viviana Sposub povestește cum s-a împăcat cu George Burcea. A fost mai ceva ca-n filme
Viviana Sposub e mai fericită ca niciodată de când s-a împăcat cu George Burcea și n-a rezistat să nu spună și românilor.

Viviana Sposub zburdă de fericire în America alături de bărbatul iubit. Iar George Burcea ar face orice pentru ca frumoasei sale partenere să-i fie bine.

Viviana Sposub povestește cum s-a împăcat cu George Burcea

George Burcea și Viviana Sposub s-au împăcat. Dacă până acum doar se bănuia, fosta prezentatoare a recunoscut pe contul de socializare. Într-o zi specială: aniversarea lui George. Viviana și fostul soț al Andreei Bălan se joacă ca doi adolescenți săgetați de Cupidon, iar la final se lasă cu un sărut pasional. „Cam în genul ăsta a fost și împăcarea. La mulți ani, iubitule”, a fost mesajul postat de Viviana Sposub pe contul de socializare.

Fanii au sărit cu mesajele de felicitare

Internauții au fost încântați să-i vadă din nou împreună și imediat au sărit cu mesajele de felicitare. „Minunați! Mă bucur pt voi! Nu mai lăsați nimic să vă despartă”, „Mă bucur, sincer, că v-ați împăcat! Vă potriviți! Era păcat de voi! La mulți ani @george_burcea! Să fii fericit și iubit!”, „Vă iubesc mult, mă bucur enorm pentru tot ce trăiți acum”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de cei doi.

De ce s-au despărțit Viviana și George

Viviana și George s-au despărțit în vara anului trecut, se pare ca urmare a unor probleme pe care le-ar fi avut tot în America. S-au împăcat apoi, dar Viviana n-a mai fost aceeași persoană și s-a ajuns tot la despărțire. Părea că va fi pentru totdeauna, iar George după ce a făcut multe încercări de a o recuceri, s-a mutat singur în America. Schimbându-și totodată și numărul de  telefon.

Și-a schimbat numărul de telefon

„Viviana își luase viza chiar cu o zi înainte ca George să plece, toamna trecută, la lansarea oficială a filmului „Wednesday’! ce a avut loc în Los Angeles.

(…) Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă. George a plecat însă singr, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui”, a spus o sursă pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre