Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub s-a împăcat cu George Burcea și a plecat în America. Vrea ceva anume!

Viviana Sposub s-a împăcat cu George Burcea și a plecat în America. Vrea ceva anume!
Viviana Sposub l-a iertat pe George Burcea și pare că mai dă o șansă relației cu fostul soț al Andreei Bălan. Fosta prezentatoare a plecat în America la iubit.

Viviana Sposub s-a reîntors la fosta iubire. Ori nu a găsit altceva mai bun, ori iubirea e prea mare, cert este că a plecat în America la George Burcea ca să stea alături de sărbători.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a postat câteva video-uri pe contul de TikTok în care se plimbă pe străzi și cântă una dintre cele mai cunoscute melodii de Crăciun. Vedeta pare mai fericită ca niciodată, dovadă că lucrurile dintre ea și actorul George Burcea funcționează bine.

@viviana.sposub

Am reușit! Am învățat cum să mă teleportez la căldură…🌴☀️🎄

♬ original sound – ❤️🌼Dexie🌼❤️ – Dex

„Să mă conving că există și un altfel de Crăciun”

Viviana Sposub vrea ceva anume. Într-un alt video, bruneta le-a spus fanilor că vrea să se convingă că există și un altfel de Crăciun, așa că numără zilele până la Nașterea Domnului. „Când eram mică, ai mei mi-au povestit că în unele locuri ale lumii de Crăciun e cald și soare. Am rămas șocată! Cum să vină Moș Crăciun cu sania trasă de reni dacă nu e zăpadă? Și atunci mi-am pus o dorință. Când voi fi mare, voi merge într-un astfel de loc să mă conving că există și un altfel de Crăciun. Anul acesta mi-am îndeplinit dorința”, a fost mesajul tinerei pe contul de socializare.

De ce s-a mutat George Burcea în America

După ce a făcut tot ce a putut să o împace pe Viviana, George Burcea a luat o decizie în această toamnă: s-a mutat în America. Prietenii spuneau atunci că actorul vrea să uite definitiv trecutul, de aceea și-a schimbat chiar și numărul de telefon. Sursele susțin că cei doi urmau să se reîntoarcă împreună în țara tuturor posibilităților, dar Viviana s-a supărat foarte rău și n-a mai vrut.

George Burcea are însă toate șansele să fie din nou pe cai mari, pentru că are un agent în America, acesta ocupându-se de cariera lui. Acum că Viviana a revenit la gânduri mai bine, poate că se va găsi vreun proiect și pentru ea…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre