Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub știe ce va face cu marele premiu „Bravo, ai stil!”. „M-am gândit la scopul meu”

Viviana Sposub știe ce va face cu marele premiu „Bravo, ai stil!”. „M-am gândit la scopul meu”
Iubita actorului George Burcea se simte deja pe cai mari. Ea și-a făcut planuri cu premiul de la Bravo, ai stil. Asta dacă îl va câștiga.

Viviana Sposub a ajuns în marea finală și ar face orice să reușească să intre în posesia premiului cel mare în valoare de 100.000 de lei.

Viviana Sposub visează la marele premiu Bravo, ai stil. Știe deja și ce va face cu banii

A muncit mult pentru emisiunea Bravo, ai stil, n-a dormit, n-a mâncat, a slăbit, dar speră că efortul ei nu va fi în zadar. Viviana Sposub își dorește enorm să fie câștigătoarea concursului. Și chiar de pe acum și-a făcut planuri cu banii. Dacă norocul îi va bate la ușă, Viviana spune că va avea mare grijă cum îi drămuiește, dar primul lucru este să-și achiziționeze o casă.

 „Pentru mine, cele mai grele momente din competiție au fost conflictele”

„Spun cât de sincer pot eu, voi pune banii deoparte deocamdată pentru că sunt o tânară la început de drum. Astfel că îmi doresc foarte mult să păstrăm o sumă de bani, să îmi iau un apartament al meu, o casă. Întotdeauna se găsește ceva de făcut cu banii. Pentru mine, cele mai grele momente din competiție au fost conflictele. Conflicte pe care le-am trăit destul de intens și acelea au fost clipele în care am simțit că vreau să renunț sau că nu mai pot.

Dar imediat m-am ambiționat și m-am gândit la scopul meu și la cât de frumoasă este această experiență, astfel încât am rămas în această competiție.

Acest proiect m-a schimbat din toate punctele de vedere. În primul rând stilistic, după cum se observă. Și în al doilea rând, am învățat o gramadă de lucruri care mă vor ajuta pe mine ca adult, pe mine ca femeie, femeie stilată. Și mă bucur de fiecare piesă din puzzle-ul mare Bravo, ai stil!”, a declarat Viviana Sposub la Kanal D.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre