Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub strânge bani să-și ia mașină. George Burcea a șocat-o cu un cadou

Viviana Sposub strânge bani să-și ia mașină. George Burcea a șocat-o cu un cadou
Cu doar câteva zile în urmă, Viviana Sposub a împlinit 25 de ani, iar iubitul s-a întrecut pe sine cu darul făcut.

George Burcea o adoră pe Viviana Sposub. Acesta îi scrie poezii romantice și nu face rabat de la cele mai inedite cadouri.

Viviana Sposub strânge bani să-și ia mașină. George Burcea a șocat-o cu un cadou

De ziua de naștere, Viviana și-a exprimat dorința de a primi un anume telefon mobil. Doar că atunci când a ajuns acasă, fostul soț al Andreei Bălan i-a dăruit un buchet din 25 de trandafiri dar și 25 de perechi de chiloți, extrem de sexy, de la un celebru brand, lucru care a făcut-o pe simpatica prezentatoare să nu mai aibă nici un fel de replică.

„Nu am primit în viața mea așa ceva”

„Știți ce mi-a luat cadou de ziua mea? Am împlinit 25 de ani și a venit acasă cu 25 de trandafiri și cu 25 de perechi de chiloți. Mi-am luat niște chiloți atât de frumoși, în diferite culori, cu slipici, cu danteluță, de la celebrul brand de lenjerie intimă. Este inedit. Nu am primit în viața mea așa ceva. (…)

Eu sunt o femeie independentă, muncesc, mă trezesc în fiecare zi la ora 4:00, cu siguranță că un telefon îmi permit să-mi iau. Doar că eu vreau acum să-mi iau mașină”, a explicat aceasta pentru Ego. La rândul său, George a explicat că a vrut ca darul să fie ieșit din comun și e bucuros că a reușit: “De obicei când este ziua unui om, acel om se așteaptă să îi iei un telefon sau un laptop. La mine este cu schepsis. Nu am vrut să îi iau telefon”.

Viviana și George, „fierți pe Tiktok”

Pe de altă parte, Viviana a declarat că și ea și iubitul sunt pur și simplu îndrăgostiți de rețelele de socializare, mai ales de Tiktok, unde postează tot felul de video-uri regizate cu multă atenție. „Eu și George suntem „fierți” pe Tik Tok, cel puțin eu care l-am introdus în această lume minunată a filmulețelor online.

Îl corup de fiecare dată când suntem aranjați, ferchezuiți. Eu sunt cu regia, cu producția, cap coadă. Doar Tik Tok-urile în care mă vedeți doar pe mine sunt făcute de el, dar regia tot a mea”, s-a destăinuit tânăra.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre