Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Gherman a lăsat trecutul în urmă. Cine l-a scos din depresie. Fosta iubită a reacționat imediat

Vlad Gherman a lăsat trecutul în urmă. Cine l-a scos din depresie. Fosta iubită a reacționat imediat
Despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu a fost deloc pe placul fanilor, care au tot sperat într-o împăcare.

Nu mai e cale de întoarcere. După ce multă lume s-a întrebat dacă există vreo femeie în viața lui Vlad Gherman, a venit și răspunsul.

Vlad Gherman a lăsat trecutul în urmă. Cine l-a scos din depresie. Fosta iubită a reacționat imediat

După ce au apărut mai multe fotografii cu el și Oana Moșneagu, Vlad Gherman a tot fost întrebat ce relație are cu ea. Actorul le-a închis zilele trecute gurile cârcotașilor: „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e “da”. Fanii acestuia au reacționat cât ai bate din palme.

Dacă unii l-au felicitat pentru alegerea făcută, au fost și internauți care au spus că tot Cristina Ciobănașu era mult mai potrivită pentru el. Cei doi trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, dar sunt și unii sceptici care așteaptă să vadă cum va merge situația. În plus, există și o diferență de vârstă între cei doi, Oana fiind mai mare ca Vlad cu trei ani.

Cristina Ciobănașu a început cursuri de dans

La rândul său, Cristina Ciobănașu își vede liniștită de povestea ei de iubire. Recent, actrița și-a anunțat fanii că a început cursurile de dans, o mai veche pasiune de-a sa. „Mi-am rezervat două ore pe săptămână pentru vechea și constanta pasiune pentru dans. Îmi aduce tare multă bucurie”, a spus frumoasa actriță.

De ce s-a despărțit Cristina de Vlad

Cristina și Vlad s-au despărțit două nouă ani de relație, când toată lumea îi vedea în fața altarului. Chiar dacă nu mai formează un cuplu în viața reală, cei doi au rămas colegi în toate celelalte proiecte. „Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt, la propriu.

Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine.

În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră”, au spus vedetele cu ceva timp în urmă, pe contul de socializare.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre