Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a născut fiul unei cântărețe în vogă. Și al doilea băiețel a primit un nume rar, cu o anume semnificație

S-a născut fiul unei cântărețe în vogă. Și al doilea băiețel a primit un nume rar, cu o anume semnificație
Vlăduța Lupău a devenit mămică pentru a doua oară, iar la spital au venit într-un suflet soțul, Adi Rus și frățiorul mai mare.

Bucurie mare în familia Vlăduței Lupău. Cântăreața l-a adus pe lume pe frățiorul lui Iair. Micuțul și tăticul au venit să-l întâmpine. Bebelușul a primit un nume cu totul și cu totul special, rar întâlnit.

„Salvarea mea este Dumnezeu”

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău, o cântăreață în vogă la acest moment

Dacă primul copil al Vlăduței Lupău a primit numele de Iair, bebelușul va fi botezat cu numele de Isaia. Băiatul poartă numele unui mare profet, autorul uneia dintre cărțile Bibliei, Isaia având semnificația de „Salvarea mea este Dumnezeu” sau „Domnul mă ajută”.

În ceea ce privește numele Iair, acesta înseamnă lumină și strălucire, în mod special strălucirea lui Dumnezeu.

„Bine ai venit pe lumea asta, minune!”

A venit pe lume bebelusul! Vladuța Lupău și Adi Rus sunt în culmea fericirii!

La scurt timp după ce micuțul a văzut lumina zilei, proaspăta mămică a postat pe contul de socializare și primul mesaj pentru băiatul său.
„Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră. Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte.
O să aibă mama grijă, să înțelegi ca totul e cu voia Lui”.

Vlăduța Lupău: „Iair te așteaptă să vă jucați cu mașinile”

Proaspăta mămică nu l-a uitat în textul său nici pe primul băiețel, care îi așteaptă acasă.

„Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, Iair care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice si “aripe” cum îți tot zicea.

Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvânta, dar știu ca nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile iar atunci îți promit ca eu voi fi mereu lângă tine și te voi învăța să te rogi și să lupți pentru bine și toate visurile tale”.

„De treci prin Rai, de treci prin Iad te voi ocroti, te voi iubi cu același drag”

Adi Rus i l-a arătat fanilor pe Isaia!

„Acum când te-ai născut, știu ca eu sunt lumea ta și atât! Dar știu ca va veni și ziua-n care, cu orice îmbrățișare va fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, de treci prin Rai de treci prin Iad te voi ocroti, te voi iubi cu același drag.

Și închei prin a-ți zice, la fel ca fratelui tău, și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima Te iubesc. Semnat, mama ta. Mulțumesc @reteaua.reginamaria și doamnei doctor Rotar Daniela”, a scris artista pe contul de Instagram.

Tăticul Adi Rus: „Vă iubesc câte zile o să am”

Nici tăticul Adi Rus n-a rezistat și le-a scris un mesaj băieților săi și celei mai frumoase mămici, alături de două fotografii: cu micuțul și cu cei doi copii.

„Sunt cel mai bogat om de pe pământ! Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. De azi dragostea mea nu se împarte ci se înmulțește. Isaia, Iair, @vladutalupau vă iubesc câte zile o să am”, au fost cuvintele lui Adi Rus.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre