Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlăduța Lupău acuzată că trage țepe. Fanii vedetei tună și fulgeră

Vlăduța Lupău acuzată că trage țepe. Fanii vedetei tună și fulgeră
În ultima perioadă, Vlăduța Lupău a intrat în multe dispute cu fanii. Artista nu prea mai are grijă de imaginea ei.

Vlăduța Lupău are mari probleme. Fanii cântăreței sunt din ce în ce mai dezamăgiți de comportamentul ei.

Vlăduța Lupău acuzată că trage țepe. Fanii vedetei tună și fulgeră

Interpreta de muzică de petrecere Vlăduța Lupău a intrat în dizgrația fanilor. Dar și a organizatorilor care sunt cu nervii la pământ după ce artista le-a făcut figura. Bruneta a anulat concertul pe care urma să-l aibă la Londra, în condițiile în care mulți oameni au cumpărat bilete și așteptau momentul cu tot sufletul. Vlăduța spune că a luat această decizie ca urmare a numărului mare de infectări cu noul coronavirus, precizând că sănătatea ei e mult mai importantă decât orice sumă de bani.

”Am luat această decizie de ultim moment având în vedere numărul foarte mare de infectări cu COVID-19 din ultimele 48 de ore, aproximativ 170.000 de cazuri pe teritoriul Marii Britanii. Sperăm să înțelegeți și dvs. gravitatea acestei situații și să vă gândiți că nu punem banul pe primul loc nici noi și nici organizatorii, în detrimentul sănătății!

Așteptăm zile bune și vă promitem că ne vom revedea cu dumneavoastră! Sărbători binecuvântate și cu sănătate!”, a notat Vlăduța Lupău pe pagina sa de Facebook.

Organizatorii au afirmat că e lipsă de profesionalism

Organizatorii nu s-au mulțumit cu aceste cuvinte și au criticat-o grav, acuzând că e lipsă de profesionalism și neseriozitate

„Din păcate, artista a considerat ca fiind un gest normal să ne anunțe cu doar două zile înainte de eveniment că nu dorește să participe la această petrecere.

Suntem extrem de dezamăgiți de lipsa de profesionalism și respect față de noi, organizatorii și față de voi, prietenii noștri. Dezamăgiți de decizia personală a Vlăduței Lupău, care refuză să își respecte promisiunea față de noi toți, ne-am văzut datori față de voi să ne reorganizăm în doar câteva ore!”, au declarat organizatorii.

Sursă foto:  instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre