Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlăduța Lupău, primele imagini cu noua casă. A plantat deja primul copac

Vlăduța Lupău, primele imagini cu noua casă. A plantat deja primul copac
Mămică cu normă întreagă, Vlăduța Lupău și-a reluat cântările și numără zilele până când se va muta cu familia în casă nouă. Azi, însă, a anunțat că va avea un mare eveniment în familie.

S-au așezat toate lucrurile pentru Vlăduța Lupău. Are un bebeluș sănătos și frumos și e pe ultima sută de metri cu mutatul în casă nouă. Ziua de azi va fi și ea deosebită și aduce multă bucurie artistei și familiei sale.

Vlăduța Lupău, primele imagini cu noua casă. A plantat deja primul copac

Vlăduța și Adrian Rus au început să-și construiască casa viselor cu un an în urmă și mai eu foarte puțin până să se mute în vila lor cu piscină și curte mare, așa cum și-au dorit. „Sărbătorim un an de când am dat startul lucrărilor la casă. Nu mai avem mult și sperăm să ne mutăm!”, a transmis artista pe Instagram cu ceva timp în urmă.

Recent, cântăreața și soțul ei fotbalist au fost să vadă cât mai e de lucru și Vlăduța s-a arătat extrem de mulțumită. Ea speră că se vor muta cât de curând, mai ales că au plantat și primul copac în superba grădină.

„Mobila este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă”

“Am venit la casă, unde nu am mai ajuns de două săptămâni și ceva. Și sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior. Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm. O să vă arăt mici chestii, pentru că sunt foarte încântată și eu. Să nu mă întrebați detalii, mobila este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă.

Ador ușile, sunt din furnir. Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac”, a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Micuțul va avea trei perechi de nași

Pentru că are multe evenimente, Vlăduța e mai mult plecată de acasă în ultima perioadă, dar are un ajutor de nădejde în soțul ei, Adrian, care ar face orice ca micuțului să nu-i lipsească absolut nimic. Părinții au decis ca Iair să aibă trei perechi de nași, iar Olguța Berbec va fi unul dintre părinții spirituali.

„Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei… Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel”, a declarat, cântăreața de muzică populară pentru Fanatik.

Eveniment mare anunțat cu entuziasm de Vlăduța Lupău

După ce a fost pusă în postura de nașă alături de Adrian Rus în momentul în care fratele ei s-a căsătorit, iată că astăzi cântăreața va repeta experiența. Fratele jucătorului de fotbal urmează să se căsătorească astăzi, 27 august, iar Vlăduța îi va fi părinte spiritual.

Aceasta a mai povestit că își dorește să arate foarte bine și că a ales să meargă la coafor pentru a se tranforma într-o prințesă. „Astăzi este ziua cea mare. Suntem nași la fratele lui Adi și la Cora. Eu am ajuns acasă pe la două de la cântat, la 5 m-am trezit să mănânce Iair, la 6:50 ca să plec la păr. Avem o zi grea, dură, dar o să fie superbă”, a spus Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram, imediat ce a ieșit de la coafor.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre