Vlăduța Lupău se pregătește de botez. Nu multe mame au avut curaj să aleagă un astfel de nume

Vlăduța Lupău se pregătește de botez. Nu multe mame au avut curaj să aleagă un astfel de nume
De când a devenit mămică, Vlăduța Lupău nu-și încape în piele de fericire. Vedeta se pregătește pentru un eveniment important din viață.

Vlăduța Lupău l-a adus pe lume pe micuțul ei într-o zi sfântă, Schimbarea la față a Domnului.

Vlăduța Lupău și-a găsit nașul. Nu multe mame au avut curajul să aleagă un astfel de nume pentru bebeluș

Artista a ales ca băiatul pe care și l-a dorit enorm să poarte numele de Iair, un nume extrem de rar în România. Este vorba de un nume biblic, Iair, simbolizând lumina și strălucirea lui Dumnezeu. Potrivit specialiștilor, el este sărbătorit la 1 noiembrie, când este ziua tuturor sfinților. Micuțul a venit pe lume pe 6 iulie, de Schimbarea la față a Domnului, iar artista și-a dorit ca acesta să fie creștinat de trei perechi de nași.

Olguța Berbec a făcut primele cumpărături pentru finuț

Prima pereche va fi Olguța Berbec și soțul său, adică nașii de cununie ai Vlăduței și Adi Rus. Ea și-a felicitat fina din prima zi în care a devenit mamă și abia așteaptă să-l vadă pe bebe și să-i dea cadourile pe care i le-a cumpărat. Toamna trecută și Olguța și-a botezat copilul și a avut, la rândul ei mai multe perechi de nași, printre care și pe Mihai Morar cu soția.

„Abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel”

”Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei… Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel”, a declarat Olguța Berbec pentru Fanatik.

„Să ai frică doar de Dumnezeu în viata asta și să te rogi Lui”

La scurt timp după ce a devenit tătic și Adrian Rus a postat un mesaj pentru băiatul său. De altfel, el a fost primul care a dat vestea pe rețelele de socializare.

 „Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru, să ai frică doar de Dumnezeu în viata asta și să te rogi Lui”, au fost cuvintele lui Adi Rus.

Sursă foto: instagram