Simona Ionescu / Redactor Șef

Vrăjitoarea secolului 21. Nu este româncă și are o poveste interesantă

Vrăjitoarea secolului 21. Nu este româncă și are o poveste interesantă
De la cosmeticiană la vrăjitoare, pentru o tânără de 29 de ani din Țara Galilor n-a fost decât un pas.

A simțit dintotdeauna că e atrasă de vrăjitorie, dar până acum câțiva ani n-a îndrăznit să se gândească la așa ceva. Visul i s-a împlinit și acum e de ajutor multor oameni.

Jessica Caldwell și-a descoperit cu adevărat menirea și a reușit să pună în aplicare ce și-a dorit dintotdeauna: să devină vrăjitoare. Una modernă, care „rezolvă” cazurile pe contul de socializare.

E drept că până să ajungă aici a trebuit să investească o sumă mare pe cristale, cărți de vrăji și tarot, dar a meritat până la ultimul bănuț. În acest moment ea are mai mult de 5000 de clienți, care sunt foarte mulțumiți de serviciile tinerei. Cât privește câștigul, acesta e de câteva ori mai mare decât la salonul unde lucra înainte.

„Folosesc intuiția în cazurile cu persoane complet străine”

„Întotdeauna am fost o vrăjitoare. Doar că nu am avut niciodată instrumentele necesare pentru a-mi folosi puterea până acum. Intuiția este un instrument puternic pe care nu mi-am dat seama că îl folosesc în viața de zi cu zi. Acum o folosesc în cadrul cazurilor mele cu persoane complet străine. Prietenii și familia mea au fost îngrijorați când am început să lucrez cu normă întreagă. Dar, odată ce am început să câștig bani buni, m-au susținut”, a mărturisit vrăjitoarea secolului 21.

Afacerea a început să meargă în anul 2020

Povestea vrăjitoarei din Țara Galilor a început în anul 2019, când a descoperit pe Facebook un grup de paranormali, iar în 2020 a început afacerea. Aceasta a prins contur când a început să primească bani pentru ajutorul oferit.

„Grupul de pe Facebook era plin de postări în care oamenii își explicau călătoriile lor în vrăjitorie. M-a fascinat și m-am simțit cu adevărat atrasă să aflu mai multe. La început am fost extrem de sceptică, dar eram foarte curioasă și am devenit obsedată. Am simțit că era o atracție către toate acestea, mi s-a părut foarte natural”.

„Ofer, de asemenea, sfaturi gratuite despre munca de vrajă și spiritualitate”

„Oamenii vor să știe ce crede partenerul lor despre ei. Uneori trebuie să le spun adevărul brutal. Unii oameni vor doar o discuție plăcută, care poate fi la fel de utilă ca o lectură. Ofer, de asemenea, sfaturi gratuite despre munca de vrajă și spiritualitate. Le arăt oamenilor cum să creeze farmece de protecție. Le arăt chiar și cum să atragă oamenii”, a povestit tânăra vrăjitoare, potrivit LADbible.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre