Simona Ionescu / Redactor Șef

Vulpița a intrat într-o nouă etapă a vieții. A luat o decizie ciudată și a schimbat bărbatul

Vulpița a intrat într-o nouă etapă a vieții. A luat o decizie ciudată și a schimbat bărbatul
Veronica Stegaru, cunoscută românilor ca și Vulpița, s-a săturat să trăiască o viață de coșmar alături de Viorel. A luat o decizie clară și fără cale de întoarcere. Și așa a început o nouă serie a telenovelei!

Vulpița, care a făcut furori la Antena 1 cu ani în urmă, s-a despărțit de Viorel și și-a găsit un alt iubit. A anunțat chiar ea, căci are și Facebook și TikTok. Viața merită trăită cu adevărat pare că e deviza după care se călăuzește Veronica, devenită Vulpița după ce ea și Viorel Stegaru au devenit vedetele unei emisiuni tv foarte urmărite.

Vulpita si Viorel, cand au venit de la Blegesti la emisiunea Acces Direct

După ani buni în care relația dintre ea și Viorel Stegaru n-a fost ceea ce și-a dorit, Vulpița a reușit să se rupă de trecut și să meargă pe un drum nou. Viorel nu mai există în viața și în sufletul ei, iar pe rețelele de socializare tânăra s-a afișat acum alături de un alt bărbat pe nume Dumitru Cătălin. Până acum, Vulpița nu a oferit alte detalii despre bărbatul care pare mai în vârstă decât ea, dar fanii așteaptă să afle cât mai multe lucruri despre noul iubit.

Vulpița și noul iubit

Ce s-a întâmplat cu cei trei copii ai cuplului Veronica-Viorel Stegaru

Vulpița a trecut prin momente grele alături de Viorel după ce a rămas însărcinată cu cel de-al treilea copil. Tânăra a fost chiar lăsată în spital singură, cu bebelușul și ajutată de străini, iar acum sursele locale spun că micuțul ar fi fost lăsat de Vulpița în grija statului.

În ceea ce-i privește pe ceilalți doi copii ai cuplului, a făcut o înțelegere cu Viorel să fie crescuți de el și fosta soacră. Iar de când a plecat de acasă, se pare că Vulpița n-a mai fost deloc interesată de soarta micuților. Cel puțin așa spune Viorel Stegaru, care s-a arătat foarte supărat de faptul că fosta sa parteneră de viață nu i-a trimis nici măcar o urare Mariei, de ziua de naștere.

„Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara. Trebuie ajutată”

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul”.

Vulpița și Viorel Stegaru nu mai sunt un cuplu

Zvonurile spun că tată celui de-al treilea copil nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu Vulpița de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi.

„Au abandonat-o toți în jur”

„DGASPC Vaslui i-a propus să meargă într-un centru, unde să fie împreună cu bebelușul, să stabilească o legătură emoțională cu el, devenind o mamă în adevăratul sens al cuvântului. Într-un târziu a acceptat. Dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil, ca o mamă normală, sau doar că nu are unde sta, că au abandonat-o toți în jur”, susțin cei care s-au implicat în rezolvarea acestui caz, potrivit  Capital.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre