Simona Ionescu / Redactor Șef

Vulpiței îi e dor să fie iar vedetă. Iată cum s-a pozat la mare!

Vulpiței îi e dor să fie iar vedetă. Iată cum s-a pozat la mare!
Vulpița Veronica, a devenit recent mamă, ba chiar și-a și botezat fiul. Acum are doi copii, o fată, mai mare, și un băiat. Maternitatea o ține însă deoparte de ceea ce îi place ei cel mai mult. Prin urmare, a luat măsuri.

Vulpiței îi e dor să fie iar vedetă. Zilele acestea a ajuns și ea la mare și nu a pierdut ocazia să se fotografieze cum numai ea putea să o facă. A ieșit în evidență imediat. Fanii Vulpiței, care au așteptat mult timp o imagine savuroasă, s-au bucurat peste măsură să o vadă.

Veronica Stegaru, cunoscută sub numele de Vulpița, a publicat o imagine de la mare. În poză, Vulpița poartă pantaloni scurți și are tras peste ea un ciolac de salvare în formă de rățușcă. Fanii spun însă că imaginea ar fi trucată sau editată. Și că Veronica nu s-ar afla defel la mare.

Vulpiței îi e dor să fie iar vedetă

Veronica Stegaru, cunoscută sub numele de Vulpița, a mers la plajă, la final de sezon. pentru fotografie a ales un moment în care ea apărea singură în cadru.

Vulpița a devenit cunoscută după ce a fost prezentă timp de mai multe luni la rând în emisiunea Acces Direct, acolo unde a vorbit despre perioadele în care și-a înșelat soțul. Timp de aproape un an Veronica și Viorel au fost prezenți aroape zilnic în cadrul emisiunilor. Acest lucru i-a făcut vedete. Cei doi au exploatat cât s-au priceput notorietatea dobândită. De exemplu, cei doi soți au lansat melodii în colaborare cu Maria Constantin, Raffaelo și Axinte.

Ce spun vecinii despre Viorel, Vulpița și copilul lor

La începutul acestei luni, Vulpița și Viorel și-au botezat fiul, și au făcut-o într-un restaurant luxos. Vulpița l-a adus pe lume pe Daniel în luna mai a acestui an. Soții Stegaru au și o fetiță, în vârstă de patru ani. Vecinii celor doi soți, din Blăgești, nu văd cu ochi prea buni celebritatea acestora. De-a lungul vremii au lansat cuvinte grele la adresa lor. Ei susțin că fiul familiei a venit pe lume „dintr-un accident”. Dar și că Viorel ar fi prea leneș ca să se angajeze cu normă întreagă undeva și să își întrețină familia.

„De când s-au întors din București, nu știu să facă nimic. Ea a mai lucrat pe la o firmă de curățenie, iar el, cu ziua, pe unde a apucat. Să știți că Viorel e mult mai harnic decât Veronica, ei nu-i place munca deloc. Dar nici pe el nu putem să-l lăudam prea tare, căci nu tot timpul are chef de muncă. Uitați, de curând, avem un vecin aici în sat care s-a îndurat să-i dea lui Viorel de muncă.

I-a spus să vină la el, să-l mai ajute în curte, cu un solar, cu o construcție, ceva. Îi oferea 150 lei pe zi și două mese calde. Nu a vrut. Lenea e mare. Cred că li s-au urcat la cap impresiile de București, dar au uitat că aici, dacă nu muncești, mori de foame”, au mărturisit vecinii chestionați de ziariști.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre