Viorel Lis a ieșit din casă: “Nu mai puteam să merg aproape deloc”

Viorel Lis a ieșit din casă: “Nu mai puteam să merg aproape deloc”
Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, în vârstă de 77 de ani, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în ultimii ani. De aceea nu l-ați mai văzut pe micile ecrane de doi ani. Soția sa, Oana Lis, a explicat că acesta nu se mai putea deplasa singur.
  • hViorel Lis a apărut în platoul de la Antena Stars, după ce 2 ani dispăruse pe micile ecrane. A făcut un început de semipareză, care l-a început l-a speriat foarte tare.

Viorel Lis: “Nu mai puteam să merg aproape deloc”

Viorel Lis (77 de ani) a revenit pe micile ecrane. Fostul edil al Capitalei a vorbit despre perioada prin care a trecut în ultmii doi ani. Este vorba despre un început de semipareză, care l-a început l-a speriat foarte tare.

El a povestit că nu mai putea merge deloc. Se folosea de un cadru, însă recuperările l-au făcut să poată să meargă din nou. Totodată, fostul primar al Capitalei a mai adăugat că ajunsese să nu poată ține nici măcar o cafea în mână dintr-o cameră în alta, însă acum se simte mult mai bine.

„M-am speriat rău de tot. E o parapareză cum ar veni, adică început de pareză sau semipareză. M-am speriat la început foarte tare. Nu mai puteam să merg aproape deloc. Mergeam cu un cadru și după recuperările astea mi-am mai dat drumul puțin. Ce e interesant că în casă dacă mergeam mă țineam de pereți.

Dar nu puteam să duc o cafea din bucătărie în dormitor unde stau. Acum pot să-mi duc cafeaua”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.

Oana Lis se bucură de fiecare progres pe care soțul ei îl face soțul ei

Soția sa, Oana Lis se bucură de fiecare progres pe care soțul ei îl face. Ea a mai adăugat că în ultima perioadă cei doi s-au ferit de coronavirus cât au putut. În prezent, Viorel Lis face mai multe ședințe de recuperare pentru a-și putea reveni.

„Mă bucur că sunt aici în primul rând cu Viorel pentru că a fost o perioadă foarte grea în care ne-am ferit foarte mult. Dar, acum a făcut niște ședințe de recuperar. Uite că a reușit lungul drum până la acest eveniment de la mașină”, a spus Oana Lis la Antena Stars.


Oana Lis nu mai acceptă să fie tratată de nimeni ca o servitoare. Ultimele decizii luate

E disperată din cauza sărăciei. Cine e bărbatul care o ajută cu bani pe Oana Lis

Recomandarile noastre