Vulpița și Viorel, pârâți de vecini. Știu și de ce au făcut al doilea copil

Vulpița și Viorel, pârâți de vecini. Știu și de ce au făcut al doilea copil
Telenovela Vulpița și Viorel continuă pe internet. Sătenii din Blăgești sunt supărați pe cei doi soți. Care e motivul.

Acuzații tranșante la adresa lui Viorel și a soției sale, Vulpița. Ce spun sătenii din Blăgești despre cei doi.

Vulpița și Viorel, pârâți de vecini. Știu și de ce au făcut al doilea copil

Cu doi ani în urmă Viorel și Veronica erau cap de afiș la Antena 1 și se pare că aceștia au rămas tot la statutul de vedetă și acum. Obișnuiți cu traiul de București și reclamă cât cuprinde, aceștia au uitat că mai trebuie să și muncească. Iar vecinii de la Blăgești i-au taxat grav. Ei au declarat pentru Cancan că tinerii nu vor să facă nimic, motiv pentru care trăiesc în condiții mizere.

„Lenea e mare”

„De când s-au întors din București, nu știu să facă nimic. Ea a mai lucrat pe la o firmă de curățenie, iar el, cu ziua, pe unde a apucat. Să știți că Viorel e mult mai harnic decât Veronica, ei nu-i place munca deloc. Dar nici pe el nu putem să-l lăudam prea tare, căci nu tot timpul are chef de muncă. Uitați, de curând, avem un vecin aici în sat care s-a îndurat să-i dea lui Viorel de muncă.

I-a spus să vină la el, să-l mai ajute în curte, cu un solar, cu o construcție, ceva. Îi oferea 150 lei pe zi și două mese calde. Nu a vrut. Lenea e mare. Cred că li s-au urcat la cap impresiile de București, dar au uitat că aici, dacă nu muncești, mori de foame”, au mărturisit vecinii pentru sursa citată.

„A rămas gravidă dintr-un accident”

Și loviturile au continuat și în ceea ce privește cel de-al doilea copil al cuplului Stegaru. Vecinii celor două foste vedete de la Antena 1 sunt de părere că aceștia au acceptat să fie din nou părinți pentru a beneficia de alocația primită de la stat. „A rămas gravidă dintr-un accident, noi mai vorbim când ieșim la poartă, pe uliță. Nici nu ai cum să nu vorbești, toată lumea îi știe.

Nu îi criticăm neapărat… doar credem că au făcut niște alegeri proaste în viață, alegeri din cauza cărora au ajuns unde au ajuns. Acum trăiesc din pensia bătrânilor și din alocațiile celor doi copii. V-am zis, nu vor să muncească. E treaba lor, dacă le place să se chinuie, să se chinuie… păcat de copiii ăia doi, că nu au nicio vină. Nici nu știu ce fel de viitor vor avea. Dumnezeu cu mila”, au mai spus vecinii.

Sursă foto: Instagram

 

 

Recomandarile noastre