Vulpița are carpetă pe perete la Blăgești. Ce imagine credeți că i-a fost pe plac?

Vulpița are carpetă pe perete la Blăgești. Ce imagine credeți că i-a fost pe plac?
De când și-a revenit după a doua naștere, Vulpița de la Acces direct încearcă să revină în centrul atenției. Ce are Veronica pe perete?

Când Vulpița a ajuns la Acces Direct a rupt România în două. Tânăra a lăsat-o mai moale cu aparițiile când a fost însărcinată, dar acum ar vrea să se reîntoarcă la ce îi place mai mult.

Vulpița are carpetă cu păuni pe perete la Blăgești

A început să fie mai activă pe pagina de socializare deși, spun sursele, soacra o împiedică să mai fie vedetă. Chiar și așa, Vulpița a postat recent o nouă imagine din curtea casei. Bineînțeles, că fanii au rămas fără cuvinte. Veronica a surprins curcubeul pe cer. La scurt timp după ce Vulpița a urcat imaginea, fanii au dat buluc cu like-urile și iată că s-au strâns câteva mii de vizualizări.

Se pregătește de botez

Veronica și Viorel sunt foarte fericiți că sunt din nou părinți și se pregătesc ca în curând bebelușul să intre în rândul creștinilor. Toate ar fi bune și frumoase, dacă soacra nu ar fi atât de acră. Numai că acest lucru se pare că, cel puțin pentru moment, e imposibil. Nu cu mult timp în urmă, vecinii celor doi au mărturisit că doamna Ilinca se poartă urât cu Vulpița și nu o lasă nici să vorbească cu proprii părinți.

 

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea(…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au mărturisit oamenii, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Instagram

 

 

Recomandarile noastre