Simona Ionescu / Redactor Șef

Will Smith emoționat până la lacrimi. Ce credeți că i-a provocat această stare?

Will Smith emoționat până la lacrimi. Ce credeți că i-a provocat această stare?
Will Smith a promovat în septembrie închirierea pe noapte a unei camere la prețul de 30 de dolari, la conacul care a servit drept locație de filmări pentru sitcom-ul său. Acum trailerul de reuniune al celebrului serial a fost lansat, lăsându-l pe actor emoționat până la lacrimi.

Will Smith a continuat călătoria nostalgiei vineri, când a lansat trailerul pentru viitoarea sa reuniune Fresh Prince Of Bel-Air.

Rapperul în vârstă de 52 de ani, transformat în actor, a distribuit un videoclip cu câteva râsete și lacrimi din discuția cu colegii săi Alfonso Ribeiro, Tatyana Ali, DJ Jazzy Jeff, Karyn Parsons, Joseph Marcell și Daphne Maxwell Reid. Will a început să filmeze videoclipul afară, pe telefonul său.

„Oamenii care m-au făcut omul care sunt astăzi”, a spus Will Smith, despre foștii lui colegi.

„Probabil că ați văzut poza. Nu ați putea fi pregătiți pentru acest trailer!”, s-a lăudat el, înainte de a le ura fanilor o zi fericită de Ziua Recunoștinței.

Will Smith l-a convins pe Jeff să joace în serial

La fel ca seria originală, care a fost difuzată în perioada 1990-1996, Will a ajuns la conacul Bel-Air într-un taxi.

„Jeff a refuzat emisiunea literalmente de zece ori”, a spus Will, înainte ca Jeff să adauge: „Will este foarte bun în a mă convinge cu orice lucruri”.

Înainte de a juca în The Fresh Prince Of Bel Air, Will și Jeff erau mai bine cunoscuți pentru single-ul lor Parents Just Don’t Understand, pe care l-au urmat cu succesul Top-10 din 1991 Summertime.

The Fresh Prince of Bel-Air

The Fresh Prince of Bel-Air este un serial de american creat de Andy și Susan Borowitz, difuzat inițial pe NBC din 10 septembrie 1990 până în 20 mai 1996, apoi pe diferite posturi de televiziune din întreaga lume. Seria îl are în rol principal pe Will Smith ca o versiune fictivă a lui.

Acesta joacă rolului unui adolescent crescut „cu băieții din cartier”, dar inteligent, din vestul Philadelphiei. Acesta este trimis să se mute cu unchiul și mătușa sa bogată în conacul lor Bel Air după ce a fost implicat într-o altercație în orașul său natal. Stilul său de viață se confruntă adesea cu stilul de viață al rudelor sale din clasa superioară.

Ce se întâmplă cu conacul în care s-a filmat un celebru serial în anii ‘90. Priviți fotografiile!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre