Simona Ionescu / Redactor Șef

Xonia, concurenta de la Survivor, primele declarații despre boala de care suferă. „Este grav…”

Xonia, concurenta de la Survivor, primele declarații despre boala de care suferă. „Este grav…”
A fost înzestrată de Dumnezeu cu talent și frumusețe, dar Xonia are acum mari probleme de sănătate.

E una dintre cântărețele cele mai apreciate, dar Xonia nu e ferită de probleme. Se luptă cu o boală grea.

Xonia, concurenta de la Survivor, primele declarații despre boala de care suferă. „Este grav…”

Când a primit propunerea de a participa la „Survivor România 2022” a fost extrem de fericită. Xonia va face parte din echipa Faimoșilor și e convinsă că alături de această echipă minunată va fi la înălțime.

„Sunt super încântată. Foarte pregătită, abia aștept. Sunt pregătită, nu vezi ce echipă am?! În ianuarie, în Republica Dominicană este cald, sunt obișnuită. Cu echipa asta minunată vom câștiga. Faimoșii sunt cei mai tari. Sunt născută și crescută în Australia, de câțiva ani buni sunt în România”, a povestit Xonia.

În 2006 a câștigat „Miss Diaspora”

Loredana Sachelaru, alias Xonia, a văzut lumina zilei la Melbourne și la doar 14 ani a semnat un contract cu o faimoasă casă de discuri din Australia. 2006 a fost un an extraordinar pentru artistă, care a câștigat concursul de frumusețe „Miss Diaspora”.

Absolventă a celebrei școli de muzică „Hollywood Pop Academy’ din Los Angeles, a colaborat cu artiști cunoscuți, precum J. Balvin și Kylie Minogue. În 2010 a rupt topurile din România, după ce a lansat în colaborare cu Deepcentral, hitul „My Beautiful One’.

„Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu”

Ultima perioadă nu a fost deloc una plăcută pentru Xonia, care are mari probleme de sănătate. Inițial când lumea a văzut-o cu fața umflată, s-a vehiculat că ar fi exagerat cu operațiile estetice, ulterior însă s-a aflat că artista suferă despre o boală autoimună.

„Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus medițatie, credință. Boala poate evolua, se poate agrava.

Mi-e foarte frică de operație și să nu îmi lipsească o parte din organele mele din corp. Este grav, de aceea încerc să respect indicațiile medicului. Nu am putut să țin întruna, de aceea am schimbat schema de tratament ca să pot să țin totul mai ușor sub control”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre