Simona Ionescu / Redactor Șef

Zâna Măseluță există! Avem dovada, trimisă chiar de ea

Zâna Măseluță există! Avem dovada, trimisă chiar de ea
Un băiat care și-a pierdut dintele i-a adresat un mesaj trimis într-o sticlă Zânei Măseluță. Mama acestuia povestind ulterior că a primit un răspuns prin e-mail, de la un străin.

Zâna Măseluță nu doarme în post!

Ashley Hamrick a declarat că tânărul ei fiu, Lucas, a fost în vizită pe Myrtle Beach împreună cu familia sa în luna iunie, când și-a pierdut unul dintre dinți. Băiatul a rătăcit dintele, rugând-o pe mama sa îl ajute să scrie o scrisoare către Zâna Măseluță, explicându-i incidentul. El a pus apoi biletul într-o sticlă și l-a aruncat în ocean.

Mama tânărului a spus că a fost surprinsă când un pachet misterios a apărut la ușa casei lor câteva luni mai târziu. Coletul conținea o scrisoare adresată lui Lucas și era semnată de către „Zâna Măseluță”.

„Sper că ai avut o vacanță distractivă la plajă! Îmi pare atât de rău că ți-ai pierdut dintele la surf. Am primit mesajul tău din sticlă, așa că nu am fost deloc îngrijorată că nu am găsit dintele imediat. Vești bune! Sirenele ți-au găsit dintele și mi l-au dat! Sirena a vrut să ai acest dinte de rechin pentru a-ți aminti de vacanță. Spală-ți dinții de 2 ori în fiecare zi pentru a-i păstra drăguți pentru mine. Folosește ața dentară și tu. Rămâi în siguranță”, spunea scrisoarea.

Ashley Hamrick a spus că pachetul conținea un colier din dinte de rechin pentru Lucas și nu a inclus nici un fel de informație cu ajutorul căreia l-ar putea identifica pe acest străin.

„Mi-aș dori să pot găsi persoana care a găsit #messageinabottle și să îi spun cât de mult apreciem cadoul său, bunătatea și dragostea răspândită de vesela Zâna Măseluță”, a scris mama tânărului într-o postare pe Facebook.

Inexplicabil. Frumoasa Megan Fox l-a părăsit pe tatăl copiilor ei, Brian Austin Green, pentru EL

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre