Simona Ionescu / Redactor Șef

Zanni și prezentatorul Daniel Pavel de la Survivor All Stars, acuzați că au trișat. „S-a întors Eliminatul! Ce Mizerie!”

Zanni și prezentatorul Daniel Pavel de la Survivor All Stars, acuzați că au trișat. „S-a întors Eliminatul! Ce Mizerie!”
Survivor All Stars are parte de acțiune zilele acestea, dar nu pentru probele normale din concurs, așa cum s-ar aștepta toată lumea. Zanni și prezentatorul Daniel Pavel sau „Domnul Dan”, sunt acuzați că au trișat, în complot chiar cu producătorii emisiunii.

După cinci luni de probe dure în Republica Dominicană, concurenții de la Survivor All Stars sunt cu nervii întinși la maxim și cu oboseala la cote înalte. Enervați sunt și fanii emisiunii, care, în urma ediției din 09 Mai, i-au acuzat pe concurentul Zanni și pe prezentatorul Daniel Pavel că au trișat cu nerușinare. 

Mai exact, în emisiunea de aseară, Zanni, proaspăt ieșit din exil, a fost nominalizat la duel cu Ștefania Stănilă. Până aici nimic în neregulă. Doar că Ștefania Stănilă mai fusese trimisă la duel în aceeași seară și cu TJ Miles, nominalizat de către Andrei Ciobanu. 

Producătorii și prezentatorul, acuzați că au schimbat regulile pentru Zanni 

Ștefania Stănilă a pierdut duelul cu Zanni, pe fondul oboselii și al tensiunii, mai ales că era al doilea duel pentru ea. Astfel, aceasta a fost eliminată din concurs, însă fanii nu au trecut cu vederea întâmplarea și au iscat un scandal. Fanii Ștefaniei au acuzat Pro TV, dar și pe producători și prezentator, că au trișat. 

 

Aceștia spun că Zanni a fost salvat de la eliminare printr-o nouă regulă apărută ca prin minune în timpul competiției. Internauții acuză faptul că preferata lor a fost eliminată pe nedrept, de un concurent care nu mai avea ce căuta în concurs. Zanni a fost eliminat în ediția de săptămâna trecută, dar cu toate acestea producătorii au schimbat regulile în timpul jocului și i-au acordat o nouă șansă.

Întoarcerea lui Zanni a stârnit furia internauților 

Acuzațiile împotriva show-ului au alimentat dezbateri aprinse pe rețelele de socializare, mai mulți internauți lăsând comentarii acide și pline de furie la adresa emisiunii: „S-a întors ELIMINATUL. Ce MIZERIE! Rușine, rușine, rușine, PRO TV”, a scris un fan al emisiunii pe pagina oficială de Facebook a emisiunii.

Ștefania Stănilă a pierdut duelul cu Zanni, iar fanii au semnalat imediat incorectitudinea competiției
Foto: Facebook

Alți telespectatori au reacționat dur la adresa deciziei Domnului Dan de a-l „salva” pe Zanni: „Mi-ar fi fost rușine să mă întorc, favorizat de producție, și să mai și comentez în fața celorlalți care au jucat corect”, „Ceva mai dezamăgitor n-am văzut la Survivor”. 

„Păi nu se aștepta nimeni care urmărește emisiunea ca un Survivor să aibă nevoie de două blaturi și intervenția producției ca să rămână în joc? Penibil!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor Survivor All Stars. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre