Simona Ionescu / Redactor Șef

Zece ani de la moartea actorului Robin Williams. Jennifer Lopez i-a adus un omagiu special

Zece ani de la moartea actorului Robin Williams. Jennifer Lopez i-a adus un omagiu special
S-au împlinit 10 ani de când marele actor Robin Williams s-a sinucis, la vârsta de 63 de ani. Fiul regretatului actor, cât și Jennifer Lopez, i-au adus câte un omagiu special.

Pe 11 august s-a împlinit 10 ani de când marele actor Robin Williams și-a luat viața, la 63 de ani. Williams a fermecat generații de fani de-a lungul carierei sale de comedian și actor, jucând în filme precum „Good Will Hunting” — pentru care a câștigat statueta Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în 1998 — „Dead Poets Society”, „Aladdin”, „Mrs. Doubtfire” și „Good Morning, Vietnam”, printre multe altele.

Printre cei care au ținut neapărat să îi aducă un omagiu marelui actor s-a numărat și Jennifer Lopez. Duminică, 11 august, Lopez, în vârstă de 55 de ani, a împărtășit un clip pe Instagram din îndrăgitul film „Jack” din 1996, care o arată pe domnișoara Márquez, personajul jucat de ea, primindu-l pe Jack Powell, interpretat de Williams, într-o sală de clasă.

Jennifer Lopez l-a omagiat pe Robin Williams 

În film, Robin Williams a jucat rolul unui băiat de 10 ani care suferea de o afecțiune ce îl făcea să arate de patru ori mai în vârstă, ceea ce i-a adus dificultăți la școală înainte de a reuși să câștige simpatia colegilor săi din clasa a cincea.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Avem cu toții mult mai multe în comun decât credeți…Sărbătorind 28 de ani de la acest film foarte special, *Jack*, alături de inegalabilul Robin Williams 🙏🤍 Cinema Sunday 🎬” a scris artista în descrierea clipului.

Fiul său a transmis și el un mesaj

„Tată, e greu de crezut că au trecut 10 ani”, a scris Zak, fiul în vârstă de 41 de ani al lui Williams, alături de o fotografie cu tatăl său în rolul lui Mork din seria de comedie de succes *Mork & Mindy* din 1978.

Jennifer Lopez și Robin Williams au jucat împreună în filmul „Jack” din 1996
Foto: People

„Astăzi, reflectez asupra imensei iubiri pe care ai împărtășit-o cu toți—familia ta, prietenii tăi și toți cei pe care i-ai întâlnit”, a adăugat el.

„Continui să mă inspiri în fiecare zi să fac tot ce pot pentru a contribui la crearea unei lumi mai unite și pline de iubire pentru familia noastră”, a continuat Zak, încheind cu „Te voi iubi pentru totdeauna. ❤️”. 

Robin Williams suferea de demență 

Robin Williams a murit în august 2014, la vârsta de 63 de ani. El s-a spânzurat. Oricât de greu de crezut pare, vedeta de cinema, care avea și un premiu Oscar la activ pentru rolul din „Good Will Hunting”, suferea de depresie. 

Robin Williams suferea de demență

Boala a avansat rapid mai ales după ce fusese diagnosticat greșit cu Parkinson. Abia după moarte s-a aflat că acesta suferea de demență cu corpi Lewy, un tip de demență ce se caracterizează prin degradarea progresivă a funcțiilor cognitive.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre