Simona Ionescu / Redactor Șef

Doi cântăreți de muzică populară au sfârșit crunt. Poliția nu știe încă cine e vinovat

Doi cântăreți de muzică populară au sfârșit crunt. Poliția nu știe încă cine e vinovat
Se înmulțesc veștile proaste despre artiștii noștri. Unii au fost bolnavi, alți chiar au murit. Două accidente stupide au ucis doi interpreți, un cântăreț de muzică populară și un saxofonist.

Doi artiști au murit stupid în acest weekend. Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu traversa strada când a fost spulberat de o mașină în viteză, iar un tânăr saxophonist s-a răsturnat cu mașina.

Zi neagră pentru artiști. Doi interpreți au fost spulberați pe drum

Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu (50 de ani) a decedat, sâmbătă, 22 mai, pe trecerea de pietoni din Horezu, județul Vâlcea. Artistul a început să traverseze strada și o mașină în viteză l-a aruncat la mulți metri distanță. Dacă s-ar fi uitat, dacă ar fi stat pe loc ori ar fi făcut doi pași în spate, nimic nu s-ar fi întâmplat.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care Corin Dobrinescu traversa strada, alături de alte persoane, scrie evz.ro. A ajuns în siguranță pe cealaltă parte a străzii, dar s-a întors și a încercat să traverseze din nou. Pe șosea venea însă, cu viteză, o dubă, iar șoferul n-a reusit sa-l evite.

Manevrele de resuscitare ale medicilor, chemați de urgență la locul tragediei, au fost în zadar. „Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată”, a transmis pe Facebook Centrul Creației Vâlcea.

Alt cunoscut cântăreț a murit pe loc, în judeţul Botoşani

Iulian Cojocaru (28 de ani) a murit duminică dimineaţa, 23 mai, în urma unui accident produs în localitatea Cerviceşti din judeţul Botoşani. Tânărul era un cunoscut saxofonist și se întorcea de la un angajament pe care îl avusese în Dorohoi.

Pe DN 29B, drumul dintre municipiile Botoşani şi Dorohoi, într-o curbă uşoară la dreapta, maşina de teren pe care o conducea a ieşit de pe carosabil. A pătruns într-o curte, unde a lovit o dală din beton şi apoi s-a răsturnat, scrie Monitorul de Botoşani.

Impactul a fost atât de puternic încât Iulian Cojocaru a fost proiectat prin parbriz, în afara autoturismului. Maşina răsturnată a fost descoperită întâmplător de doi tineri, alertaţi de urmele lăsate de drum.

Iulian Cojocaru (28 de ani) a murit duminică dimineaţa, 23 mai, în urma unui accident

O ambulanță și un echipaj de descarcerare au intervenit la fața locului. Cadrele medicale nu l-au mai putut readuce la viaţă pe Iulian Cojocaru.

Poliţiştii spun că Iulian Cojocaru era singur în autoturismul BMW X3 pe care îl conducea. Din primele informaţii, tânărul ar fi adormit la volan.

Era un cunoscut saxofonist și cânta inclusiv la petrecerile organizate în restaurantul familiei, cel mai mare din Botoșani. Tânărul era căsătorit și avea un băiețel.


Drama neștiută a ultimului lord al cinematografiei românești

Cornelia Catanga și Bogdan Stanoevici, nu au crezut dar au pățit-o. Virusul COVID-19 i-a răpus pe amândoi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre