Simona Ionescu / Redactor Șef

Zi plină de emoție. Andreea Esca, mesaj de dragoste pentru Don Giovani

Zi plină de emoție. Andreea Esca, mesaj de dragoste pentru Don Giovani
31 octombrie este o zi specială pentru Andreea Esca și familia ei. Tatăl vedetei, zis și Don Giovani împlinește 85 de ani.

Andreea Esca a transmis un mesaj din suflet pentru tatăl ei, zis și Don Giovani, și un video cu membrii familiei în diverse ipostaze.

„Nouă ne ești foarte drag”

„Când să caut o poză cu Domnul Esca, zis Don Giovanni, ca să îi uram la mulți ani, mi-a apărut acest filmuleț montat de telefon! Și mai bine, că nu știam ce poză să aleg:) Deși aș fi pus și una cu el june…. Ideea e că azi împlinește 85 de primăveri:) și nouă ne este foarte drag! La mulți ani, Tata”, au fost cuvintele Andreei Esca. Vedetele au trimis, de asemenea, mesaje frumoase la aniversarea tatălui Andreei Esca, printre acestea fiind și Andreea Raicu. „La muuulți ani, Dnul Esca! Să vă bucurați de cât mai multe momente frumoase împreună”.

Ce relație a avut Andreea Esca cu tatăl său

Într-o interviu din anul 2017, Andreea Esca a mărturisit că cea care a știut totul despre ea a fost întotdeauna mama sa. Tatăl, pentru că era puțin mai dur, afla mai puține lucruri. „Tata afla întotdeauna despre mine doar un sfert din câte știa mama….”, a explicat Andreea Esca.

Tatăl a dorit ca fiica să se facă economist

Dintotdeauna, tatăl Andreei Esca a avut planuri pentru fiica sa și și-a dorit ca aceasta să urmeze o facultate în domeniul economic. Vedeta l-a ascultat, a dat la ASE, dar nu a intrat. Părintele a fost supărat o perioadă, dar și-a revenit atunci când fiica sa a devenit studentă la jurnalism. „Ei, am dibuit-o să văd ce îi place. Și am văzut că nu prea îi plac multe.

Atunci tocmai venise Revoluția și zic «Du-te la economiști acolo, la ASE». Și s-a dus! S-a dus unde i-am spus, dar nu a intrat. Am fost supărat până am văzut că și-a făcut loc după aia la o facultate de jurnalism”, a spus tatăl Andreei Esca cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre