Simona Ionescu / Redactor Șef

Zilele lui Teo Trandafir la Kanal D sunt numărate. Ce se va întâmpla cu celebra prezentatoare

Zilele lui Teo Trandafir la Kanal D sunt numărate. Ce se va întâmpla cu celebra prezentatoare
Emisiunea lui Teo, pusă pe butuci? Viitorul prezentatoarei nu sună bine...

Teo Trandafir se pare că a intrat în dizgrația mai marilor de la Kanal D, care ar fi pus gând rău emisiunii prezentate de vedetă.

Zilele lui Teo Trandafir la Kanal D sunt numărate. Ce se va întâmpla cu celebra prezentatoare

În ultima perioadă, conducerea televiziunii Kanal D este nemulțumită de audiența pe care o înregistrează emisiunea prezentată de Teo Trandafir. Sursele spun că acesta este motivul pentru care show-ul nu a mai fost difuzat de luni până vineri, ci în week-end, începând cu ora 10.00.

Producătorii au sperat că astfel lucrurile se vor îmbunătăți dar, din nefericire, se pare că nici acum producătorii nu sunt deloc mulțumiți. În cazul în care situația nu se remediază și cifrele sunt tot în scădere, persoane din interiorul postului susțin că Teo ar putea să-și piardă locul de muncă.

Dan Negru a dat lovitura la Kanal D

La polul opus se află emisiunile lui Dan Negru, „Jocul cuvintelor”, show ajuns la al doilea sezon, și noul proiect, „Tu urmezi”, care sunt în topul audiențelor. „Foarte bine merg emisiunile lui! În special «Jocul cuvintelor», care are o audiență incredibilă. Cu celelalte emisiuni e cam problemă la Kanal D. Teo Show … Ați văzut, «Dimineața cu noi» a dispărut…

Nu e chiar de bine. Se tot încearcă proiecte, se schimbă prezentatori, se rulează oameni, echipe, na, tot ce înseamnă televiziune. E clar că se caută formatul cel mai bun”, a dezvăluit o sursă pentru Cancan.

Lui Teo îi merge bine pe plan personal

Chiar dacă a fost mereu discretă cu viața personală, vedeta Kanal D, Teo Trandafir a dat câteva detalii despre bărbatul care e acum în viața ei. Într-un interviu acordat recent pentru Viva, vedeta a povestit că nu suportă singurătatea, însă nu vrea să se afișeze cu iubitul ei. Dar, cel mai important e faptul că iubește și e iubită. În plus, nici bărbatul de lângă ea nu vrea să fie în lumina reflectoarelor…

„Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo.

Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte”,  a declarat Teo Trandafir.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre