Simona Ionescu / Redactor Șef

Zvonuri de căsătorie între actorii principali din Golden boy. Ce se întâmplă acum între rebelul Ferit și frumoasa Seyran

Zvonuri de căsătorie între actorii principali din Golden boy. Ce se întâmplă acum între rebelul Ferit și frumoasa Seyran
Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu, actorii principali din celebrul serial Golden boy se iubesc cu patimă și în viața reală. În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri de căsătorie între frumoșii Turciei.

O perioadă nu au vrut să arate lumii iubirea pe care și-o poartă unul altuia, dar acum Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu, actorii din serialul Golden boy se bucură de o relație frumoasă, fără să se mai ferească. Mai mult, zvonurile de căsătorie sunt tot mai dese.

Se căsătoresc cei doi actori din Golden boy?

Mert și Afra sunt în vacanță în Spania

Mert și Afra au plecat acum într-o super vacanță, în Spania, iar actorul adorat de fane nu a ratat ocazia să posteze o fotografie din Spania, pentru care a fost apreciat. Cât privește căsătoria dintre cei doi, un prieten apropiat vedetelor a mărturisit: „Nu este adevărat, nu s-au căsătorit. Sunt doar în vacanță în Spania.”, arată odatv.com. Cei doi se află într-un hotel de lux în Marbella, iar cei care i-au surprins împreună au fost câțiva fani din Rusia.

Colaborări cu diferite branduri

Atât Mert, care are peste patru milioane de prieteni virtuali, cât și Afra sunt implicați în multe proiecte, iar cele mai recente sunt cele cu diferite branduri. Actrița își ține fanii aproape și postează imagini și video-uri de la diferite ședințe, iar internauții sunt pur și simplu fascinați de frumusețea tinerei. Recent, fanii au observat că Afra și-a schimbat și look-ul, optând pentru o tunsoare cu breton, care o face mai sexy ca niciodată.

Afra a trecut prin mari greutăți înainte de a deveni vedetă

Afra și-a schimbat look-ul

Dacă acum nu-și refuză nimic, copilăria Afrei nu a fost lipsită de griji. Tânăra și-a făcut debutul în actorie în anul 2016, cu un rol în producția „Ikinci Sans”, iar un an mai târziu, în 2017, s-a alăturat distribuției serialului „Fazilet Hanim Kizlari”, care se difuzează și în acest moment.

După ce părinții au divorțat, fetița de doar 13 ani a început să lucreze alături de mama sa în imobiliare pentru că banii nu ajungeau. De altfel, după ce a fost admisă la Universitatea Anadolu, și-a înghețat anul tot din cauza problemelor financiare. Mama Afrei a fost prima persoană care a realizat că fetița ei e extrem de talentată și și-a dorit enorm să devină actriță, ea fiind și cea care a înscris-o la prima probă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre