Straniu. Antonia și Velea se cam feresc de nuntă deşi până mai ieri abia așteptau să își oficializeze relația. Probleme in paradis?

Straniu. Antonia și Velea se cam feresc de nuntă deşi până mai ieri abia așteptau să își oficializeze relația. Probleme in paradis?
Toată România așteaptă momentul în care Alex Velea și Antonia vor fi mire și mireasă. Se pare încă că mai e de așteptat. Niciunul nu poate confirma că subiectul e abordat serios și punctual în familie.

Zilele trecute, Antonia își plângea depresia pe Instagram. Artista menționa cât de greu e să fii părinte. Ea și Velea au doi băieți, Dominik și Akim, destul de mici ca să îi capteze ei, ca mamă, toată atenția și energia. Alex Velea și Antonia au o relație de mulți ani, după ce s-au cunoscut într-un moment dificil pentru ea, la despărțirea de primul ei soț. Divorțul Antoniei a fost mai lung decât și-ar fi dorit. În final custodia fiicei ei, Maya, a fost încredințată tatălui.

Velea despre nuntă: „Nu este momentul propice unei petreceri”

În pandemie, Velea și Antonia au amânat nunta din rațiuni legate de restricții. Nu au făcut nuntă în 2021 și nici în 2022. Chiar și acum, când, practic, se pot căsători oricând, nu se grăbesc să facă pasul. Alex Velea a spus că nu este momentul pentru un astfel de eveniment, nunta nu va fi organizată prea repede. E convins însă că mireasa lui va arăta senzațional.

„Nu vreau să devină un subiect agasant și să mă întrebe non-stop când. Și dacă facem lucruri pe ascuns, tot se află. Ne place inimitatea, pentru că vrem să fim oameni normali. Nu este momentul propice unei petreceri, unui eveniment de felul acesta. O să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins.”, a declarat Alex Velea, la Antena Stars.

Antonia: „Nu ne-am concentrat pe nuntă”

Separat, într-un interviu acordat revistei Viva! Antonia sune cam același lucru, și anume că nunta nu intră în preocupările ei imediate. Nici măcar despre ce fel de rochie de mireasă își dorește ( dacă își mai dorește) nu vrea să vorbească. „Nu am început încă pregătirile, am fost destul de ocupați amândoi cu diverse proiecte și nu ne-am concentrat pe nuntă. Deocamdată. (…) M-am gândit în mare la aspecte legate de nuntă, dar le țin pentru mine deocamdată. Le veți afla la momentul potrivit”, a spus Antonia, conform sursei citate.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre