Strategie masculină: „Pe dumneavoastră nu v-a costat nimic, iar eu…”

Strategie masculină: „Pe dumneavoastră nu v-a costat nimic, iar eu…”
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un tip elegant intră într-un renumit magazin de bijuterii însoţit de o superbă domnişoară. Împreună, aleg un colier de 50.000 de euro pentru ea. Fără ezitare, omul scoate carnetul de cecuri şi îl completează cu suma respectivă. Vânzătorul era un pic încurcat, deoarece suma era considerabilă şi era prima dată când îi vedea pe cei doi.

– Am sentimentul că vă gândiţi în sinea dumneavoastră dacă cecul are acoperire sau nu.

– Hmmm, păi, da…

– Astăzi e sâmbătă şi banca mea este închisă, dar iată cum propun să facem: eu vă las cecul completat, iar bijuteria rămâne la dumneavoastră în magazin. Luni vă duceţi la bancă, încasaţi cecul şi apoi trimiteţi colierul prin curier domnişoarei, zise omul în timp ce se sorbea din ochi cu tânăra.

Bijutierul, satisfăcut de această propunere, acceptă. Când se duce, luni, la bancă, însă, stupoare: cecul nu avea acoperire. Consternat, bijutierul telefonează clientului, care îi spune:

– Dar nu este nimic grav! Pe dumneavoastră nu v-a costat nimic, iar eu am petrecut gratuit o noapte sălbatică cu domnişoara. Vă mulţumesc pentru colaborare!