Sunt certați acum. Nu o să-ți vină să crezi ce a spus Mihai Bendeac despre Cheloo

Sunt certați acum. Nu o să-ți vină să crezi ce a spus Mihai Bendeac despre Cheloo
Primul sezon al show-ului X Factor a început pe 17 septembrie 2011 la Antena 1 și s-a terminat pe 1 ianuarie 2012, fiind câștigat de Andrei Leonte. Atunci, din juriu nu făceau parte Delia, Bendeac și Cheloo. Acum, ultimii doi sunt certați.

În acest an, noul sezon începe tot în septembrie și îi va avea ca jurați pe Loredana Groza, Florin Ristei, Dani Oțil și Răzvan Simion. Să ne întoarcem în timp, la începuturile acestui concurs, fiindcă acolo o să-l găsim și pe Cheloo și pe Mihai Bendeac.

În septembrie 2012, producătorii concursului X Factor au făcut schimbări majore în ceea ce privește jurații. În 2011, în fața a mii de oameni se aflau jurații Paula Seling, Mihai Morar și Adrian Sână. Însă cei trei au fost înlocuiți cu Dan Bitman, Delia Matache și Cheloo.

Dacă despre Delia și Bitman s-a făcut un anunț, Cheloo a fost juratul secret. Cu toate că producătorii au încerat să nu dezvăluie numele ultimului jurat din cel de-al doilea sezon al concursului, cel care a făcut lumină a fost Mihai Bendeac.

Ce a putut să scrie Bendeac despre Cheloo

Actorul a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj în care își exprima părerea despre trustul Intact Media, dar și despre juratul Cheloo. Puțini au avut cuvinte atât de laudative la adresa lui Cheloo, iar acel moment din 2012 a însemnat începutul lui în cariera de televiziune.

„Nu am fost niciodată un „antenist”, iar Dan Voiculescu ştiu cum arată doar dintr-un tablou de pe peretele unui birou. Nu am participat la nicio întâlnire de trust, bere cu colegii, petrecere internă, externă, petrecere mondenă, nuntă, botez, cumetrie. Nu am participat, totodată, nici la vreo tăiere de moţ, tăiere de salariu sau chiar tăiere împrejur ori de porc… Şi asta pentru că am vrut să rămân independent şi să fiu un artist care îşi vinde produsul sau talentul unui distribuitor. Nu am fost, deci, niciodată, străpuns de un fior patriotic.

De aceea, consider că decizia şi, evident, ideea în sine de a-l coopta pe Cheloo în juriul X Factor, reprezintă cel mai promiţător moment al acestei televiziuni de ceva ani încoace. E ceva ce vine într-un moment neaşteptat. Fiindcă cei pentru care Cheloo reprezintă un punct de interes, sunt genul de români care încă mai gândesc. Ei înşişi. Netulburaţi de mentalităţi învechite. Oameni care există şi fără a avea nevoie de o dogmă sau de mineri care să le cureţe spaţiul verde din faţa Teatrului Naţional”, a scris Bendeac.

Din anul 2013, Mihai Bendeac s-a alăturat echipei de jurați, înlocuindu-l pe Dan Bitman.

Cearta cu Cheloo și plecarea de la Antena 1

În presa mondenă au apărut informații despre două conflicte care ar fi izbucnit între Bendeac și Cheloo, unul în 2021, altul în 2022. Ultimul, l-ar fi hotărât pe Mihai să părăsească postul Antena 1.

Nu se știe ce au avut de împărțit Cheloo și Bendeac, dar în primăvara lui 2021 actorul l-ar fi călcat rău pe coadă pe cântăreț, iar acesta i-ar fi adresat niște cuvinte neortotoxe, apoi l-ar fi alergat prin tot studioul. Speriat de ce i s-ar putea întâmpla, Bendeac s-ar fi ascuns în toaletă.

Colegii au fost convinși că totul e un moment pus la cale de cei doi și nu au intervenit nici când Cheloo ar fi început să dea cu picioarele în ușă. Mai mult, s-au amuzat copios de ceea ce se întâmpla. Se pare că inclusiv Delia s-ar fi tăvălit de râs, în timp ce Bendeac s-a simțit aiurea pentru că nimeni nu a intervenit să-l salveze de mânia lui Cheloo.

Anul trecut s-a petrecut al doilea episod, intens mediatizat și acela pentru că Mihai nu a mai continuat filmările. S-a spus că juratul a fost filmat pe ascuns de către colegi când comenta o altă vedetă care a apărut la X Factor. Aceștia ar fi avut intenția să dea filmarea pe post, iar cel mai vehement a fost Cheloo.

Ca urmare a balamucului colegial, Mihai Bendeac va apărea în acest an la postul Pro Tv.

Recomandarile noastre