Șerban Miliarda, o concurentă de 35 de ani din Ploiești, o ghicitoare în cărțile de tarot, capabilă să citească în trecut, prezent și viitor, după cum declară ea, a venit la ”Chefi la cuțite” în sezonul 8 cu o rețetă gipsy, adică o rețetă cu multe ingrediente gustoase și colorate, precum fustele țigănești. Ea a preparat Supă din fructe de mare cu multe legume.
Ingrediente pentru Supa din fructe de mare cu multe legume
500 gr creveti, 500 gr scoici, 1 caracatiță mai mică, 1 ardei gras, roșu, 1 ardei gras, verde, 2 – 3 lămâi, 2 morcovi, 1/2 brocolli, 1 legătură de usturoi verde, sare și piper, boia de ardei dulce
Mod de preparare pentru Supa din fructe de mare cu multe legume
Preparatele din bucătăria țigănească sunt bogate în ingrediente pline de savoare și culoare, ceea ce le deosebește de restul preparatelor.
Pentru rețeta de față se curăță mai întâi legumele și se toacă în cuburi. Se pun la fiert într-o oală încăpătăare cu apă cât să le acopere bine. Se curăță caracatița și se toacă în cuburi mici, la fel ca legumele. Se adaugă în supa de pe foc.
Se adaugă și scoicile și creveții și se lasă supa la fiert până când toate ingredientele sunt pătrunse și și-au lăsat din plin savoarea în supă, într-un amalgam de gusturi. Se asezonează supa din fructe de mare cu multe legume cu sare, piper, boia dulce și zeama lămâilor, apoi se servește având grăjă ca fiecare porție să conțină din fiecare ingredient adăugat.
Sursa: Chefi la cuțite
Uleiul de cocos face pielea frumoasă. Ajută și la slăbit
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook