Super Exclusivitate! Monica Gabor își face ziar de scandal! Avem toate detaliile + Foto în articol

Super Exclusivitate! Monica Gabor își face ziar de scandal! Avem toate detaliile + Foto în articol
Monica Gabor și iubitul ei, Mr. Pink, vor să încerce orice afacere cu putință. Astfel, după ce a lansat o linie de băuturi pe bază de plante medicinale, o aplicație de mesaje - care a eșuat -, o linie de uleiuri pe baza de extract de cannabis, iată că cei doi își încearcă norocul și în zona pe care o detestau cel mai mult: presa mondenă. Ironia sorții, nu-i așa?

Mr. Pink vrea să scoată bani și din piatră seacă, iar moldoveanca noastră îl susține în orice astfel de demers. Și cum, necum, au ajuns să-și lanseze o afacere în zona media, cea de monden și scandal. În trecut, amândoi au declarat că detestă presa.

Cum au trecut de la uleiuri cu extract de cannabis, la ziar online

Cuplul s-a împrietenit și s-a asociat cu un impresar de la Hoollywood, pe nume Sheeraz, care susține că i-a adus celebritatea lui Kim Kardashian, dar și altor nume importante din lumea showbizului. Sheeraz a pus bazele unui site monden, bazat pe fotografi cu celebrități și „gossip”.

În afacerea cu site-ul s-a băgat și Pink, fiind chiar cap de afiș!

Stranie promovare, având în vedere faptul că lui Pink i se spunea milionarul fără chip. Acesta nu dorea să devină o figură cunoscută, cu atât mai mult comentată în zona de monden. La începutul relației cu Monica, chinezul i-a spus că nici nu concepe ideea de a se afișa în fața presei. Nici alături de ea, nici singur.

Moni, la rândul ei, a arătat și ea cu degetul presa ori de câte ori a avut ocazia. Despre paparazzi nici să nu audă.

Acum, portivit parteneriatului, ea va fi șefa lor, la „Fame Celebrity GPS”… Da, la „GPS-ul” vedetelor din Statele Unite.

Anunțul de angajare postat de Sheeraz și Mr. Pink sună așa: „Angajăm pentru toate posturile de știri. Vrem ca gladiatorii să ni se alăture”. Pentru „afiș” au folosit poza preferată a chinezului, veche de un deceniu.

Sheeraz s-a ținut de promisiune: i-a făcut faimoși

O altă ironie a sorții este că Mr. Pink, milionar și om important în lumea afacerilor, a ajuns să fie cunoscut prin prisma soției sale, Monica Gabor. Și mai mult în România, decât în SUA. Orgoliul probabil că i-a dictat că e timpul să facă o rocadă și a bătut palma cu acest Sheeraz.

Impresarul le-a promis, așa cum Rețete și vedete.ro a dezvăluit recent, că îi va face cunoscuți la Hollywood. Zis și făcut, poza celor doi a ajuns pe celebra agenție de fotografii Getty și acum au cu ce să se laude în mediul online. Dacă ești cineva, trebuie să apari în arhiva Getty, spune o legendă PR-istică de peste Ocean.