Semifinala emisiunii ”Chefi la cuțite” s-a încheiat cu o surpriză de proporții. Chef Cătălin Scărlătescu nu are finalist! Chef Florin Dumitrescu a fost cel care a decis.

Chef Cătălin Scărlătescu nu are finalist!

A fost tensiune maximă marți seară (15 decembrie), la ultima probă din semifinala emisiunii ”Chefi la cuțite”. Punctele de la toate cele trei probe au fost adunate și așa trebuia să aflăm numele celor trei finaliști.

Primul concurent care a ajuns în marea finală „Chefi la cuțite” a fost Roxana Blenche din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Apoi, pe locul doi, s-a clasat Ionuț Belei, ”cuțitul de aur” al lui Sorin Bontea. Amândoi au demonstrat că se pricep foarte bine în bucătărie.

Surpriza cea mare a fost că unul din marii favoriți ai show-ului, Cristian Boca, ”cuțitul de aur” al lui chef Cătălin Scărlătescu, nu a obținut suficiente puncte pentru a ajunge în marea finală.

Însă, s-a întâmplat ca doi concurenți să fie la egalitate, așa că chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să aleagă între Paul Maxim din echipa lui Cătălin Scărlătescu și Maria Șandru, din echipa lui Sorin Bontea.

Chef Florin Dumitrescu a decis cine este al treilea finalist

Sarcina de-a alege între Paul Maxim și Maria Șandru s-a dovedit a fi, încă de la început, una extrem de dificilă.

”Nu poți să iei așa șansa unui om, doar că e vorba de strategie. Trebuie să iei în calcul ce s-a gătit de-a lungul show-ului. Concurentul și omul ăla a tras ca să ajungă până în momentul ăsta și are șansa lui. Îmi pare rău pentru Florin, dar totul cade pe umerii lui. Eu nu pot să mă dau la o parte, nu am cum”, a spus chef Sorin Bontea.

Chef Florin Dumitrescu a decis în funcție de punctajele de la fiecare probă și a nominalizat-o pe Maria Șandru.

Gina Pistol, care a fost strălucitoare pe tot parcursul show-ului, a plans când a aflat decizia. ”De emoții!”, a explicat ea. Concurenții eliminați au fost mulțumiți că au ajuns totuși în top 9 din concurs, însă, Cristian Boca, favoritul chefilor și al publicului, nu și-a putut stăpâni emoțiile, dezamăgit că nu și-a realizat visul de a câștiga acest concurs.

Marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8, este miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.


Povestea electricianului Ionuț, concurentul aflat printre favoriții de la ”Chefi la cuțite”

Roxana Blenche vrea să fie prima femeie care câștigă ”Chefi la cuțite”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp