Surpriză spectaculoasă în procesul de abuz al lui Kevin Spacey. Minorul nu a fost crezut

Surpriză spectaculoasă în procesul de abuz al lui Kevin Spacey. Minorul nu a fost crezut
Cu câteva zile în urmă, Kevin Spacey a primit răspunsul mult așteptat. Judecătorii l-au găsit nevinovat.

Potrivit informațiilor oferite de Le Figaro, jurații de la un tribunal civil din New York l-au găsit nevinovat pe Kevin Spacey.

Kevin Spacey a răsuflat ușurat. A scăpat de o parte probleme și vrea să-și vadă liniștit de viață

Povestea a început acum 36 de ani, când Anthony Rapp, acum în vârstă de 50 de ani, l-a acuzat pe Kevin Spacey, că l-ar fi supus unor atingeri sexuale când era adolescent, în Manhattan.

După ce și-a luat o pauză de deliberare, juriul l-a găsit nevinovat pe Spacey și a respins pretențiile uriașe ale lui Rapp, care ceruse despăgubiri de 40 de milioane de dolari. Imediat după ce instanța s-a pronunțat, Kevin Spacey a părăsit sala de judecată și nu a dorit să dea nici un fel de declarații. Cazul a fost dezvăluit în anul 2017, când actorul a fost acuzat și de agresiune sexuală, iar acest lucru i-a afectat grav imaginea acestuia și l-a exclus din lumea divertismentului.

La New York, juriul format din 12 persoane a răspuns negativ la întrebarea dacă Anthony Rapp, care depusese o plângere în 2020, a demonstrat că „Kevin Spacey i-a atins părţile intime”, în mai 1986, cu ocazia unei petrecere pe care a dat-o în apartamentul său din New York.

L-a purtat „aşa cum mirele îşi poartă mireasa”

Anthony Rapp, care joacă în serialul „Star Trek: Discovery” avea în acel moment vârsta de 14 ani, iar Kevin Spacey avea 26 și ambii jucau pe Broadway. Rapp a menționat că totul s-a întâmplat la o petrecere, iar Kevin l-ar fi luat în brațe, apoi l-a purtat în brațe „aşa cum mirele îşi poartă mireasa”, apoi l-a pus în pat și s-a întins lângă el, îmbrăcat.

Urmărit penal pentru alte agresiuni sexuale

Actorul, în vârstă de 63 de ani, nu a scăpat însă de toate problemele legale, fiind urmărit penal pentru agresiuni sexuale asupra a trei bărbaţi între martie 2005 şi aprilie 2013, perioadă în care ocupa funcția de director al unui teatru din Londra. Dar acesta a pledat nevinovat.