Surpriză totală. Câte milioane de lire sterline a făcut Johnny Depp fără să filmeze

Surpriză totală. Câte milioane de lire sterline a făcut Johnny Depp fără să filmeze
După divorțul cu cântec de Amber și procesul cu un cotidian englezesc, actorul Johnny Depp nu a făcut niciun film. Dar, curând va regiza un film despre viața pictorului și sculptorului italian Modigliani. Totuși în perioada de pauză și-a mărit considerabil averea.

Starul din Pirații din Caraibe, în vârstă de 59 de ani, și-a pus în evidență talentul pictând o serie de tablouri pe care le-a vândut pe bani frumoși. A uimit totodată și lumea artistică.

Conform Daily Mail, Johnny Depp a vândut  tablouri de peste 4,5 milioane de lire sterline  în doar câteva zile, săptămâna trecută.

O serie de lucrări, în ediție limitată, ale starului reggae Bob Marley, ale scriitorului Hunter S Thompson și ale actorilor Heath Ledger și River Phoenix au fost scoase la vânzare prin Castle Fine Art Gallery, în Covent Garden din Londra, lunea trecută.

Actorul Johnny Depp pictând

Ieri, un purtător de cuvânt al artistului a declarat că lucrările îndrăznețe și viu colorate, care au costat 4.500 de lire sterline fiecare, sau 17.500 de lire sterline pentru setul de patru, aproape că s-au vândut în cinci zile. „Vineri au plecat practic toate spre cumpărători, a spus el.

8 milioane de lire sterline doar din artă

Este a doua expoziție din colecția „Friends and Heroes” a lui Depp care va fi scoasă la vânzare în Marea Britanie. Prima, din care au făcut parte picturi cu Bob Dylan, Rolling Stone Keith Richards, actrița Elizabeth Taylor și actorul Al Pacino, s-a vândut, de asemenea, în câteva ore, în luna iulie a anului trecut.

Johnny Depp semnează un tablou

Astfel, numai în ultimele șapte luni, Depp a încasat peste 8 milioane de lire sterline din arta sa, au calculat jurnaliștii englezi. Ieri, starul le-a declarat că a fost „foarte emoționat” că oamenii sunt interesați de munca pe care a făcut-o „în afara slujbei sale de zi”.

El a spus că petrece mai mult timp în Europa și Marea Britanie și a „iubit” Londra, pe care a descris-o ca fiind un „mediu foarte creativ”.

„Timp de mulți ani, chiar m-am ținut strict din a face film, chiar dacă aveam nevoie întotdeauna, pentru a scăpa, de o bucată goală de hârtie, fie că este vorba de scris, desen sau pictura o pânză goală. Pentru ca oamenii să vadă aceste lucruri pentru prima dată, să reacționeze atât de pozitiv la tot ceea ce am făcut este foarte emoționant”, a declarat Johnny Depp.

Recomandarile noastre