Surse. Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit! Ce le-a cerut vedeta invitaților pentru a ține totul secret

Surse. Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit! Ce le-a cerut vedeta invitaților pentru a ține totul secret
Bombă în lumea bună a vedetelor. Se pare că Jennifer Lopez și Ben Affleck și-ar fi unit destinele fără ca cineva să știe.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt în culmea fericirii după ce ar fi spus marele „DA!” într-o ceremonie de cununie.

Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit! Ce le-a cerut vedeta invitaților pentru a ține totul secret

Jennifer Lopez se pare că s-ar fi căsătorit în mare secret, spune publicația Marca. Cei doi s-au împăcat anul trecut, iar de atunci s-au gândit doar la nuntă, așa că au făcut pasul cel mare mult mai repede decât s-ar fi așteptat cineva. Vedeta a dorit să nu se afle nimic, așa că și-a rugat invitații să semneze un acord de confidențialitate, pentru ca nimic să nu răsufle la presă.

Cei care îi cunosc au fost surprinși de acest lucru, pentru că în 2003, când cei doi urmau să devină soț și soție nu s-au ferit absolut deloc.

Unde a avut loc nunta dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

Potrivit aceleiași surse, nunta ar fi avut loc într-un loc cu totul și cu totul special: la superbul hotel Ritz-Reynolds, care se află pe malul lacului Oconee din Georgia. Se pare că printre invitații celebri ar fi fost chiar fostul soț al lui Jennifer Lopez, ingalabilul cântăreț Marc Anthony, căruia artista i-a dăruit doi copii.

Sursele spun că acesta ar fi fost motivul pentru care nu a apărut nici o fotografie de la nunta celor doi. Pe de altă parte există și o altă ipoteză, aceea ca Jennifer să fi vândut pozele unei publicații contra unei sume imense.

Fascinată de inelul de logodnă

Cât privește inelul de logodnă, Ben s-a întrecut pe sine de data asta. Potrivit Page Six, el i-a oferit iubitei sale o bijuterie cu un diamant verde de 8,5 carate. Jennifer a anunțat logodna printr-un scurt videoclip și a fost încântată de această culoare afirmând și ce înseamnă pentru ea. „Întotdeauna am spus că verdele este culoarea mea norocoasă. Mi-am dat seama că sunt multe momente în viața mea în care s-au întâmplat lucruri uimitoare când purtam verde”, a spus Jennifer Lopez.

Sursă foto: okmagazine, instagram