Talentul Serenei Williams e genetic. Sportiva demonstrează prin fiica ei că nimeni nu poate să o egaleze. Video senzațional

Talentul Serenei Williams e genetic. Sportiva demonstrează prin fiica ei că nimeni nu poate să o egaleze. Video senzațional
Serena Williams își iubește fără limite fiica, pe mica Olympia, în vârstă de 4 ani. Deseori, cele două pozează în ținute sincronizate, fiind un model deseori copiat de fani pentru ținutele mamă-fiică. Acum, Serena arată lumii că micuța i-a moștenit aptitudinile.

Celebra tenismenă Serena Williams este, mai presus de toate, o mamă desăvârșită. Și asta se vede din activitățile pe care le face, în mod constant, cu fiica sa. De altfel, micuța Olympia, fiica Serenei cu Alexis Ohanian, este foarte des prezentă în postările marii sportive pe rețelele de socializare.

Zilele acestea, legendara sportivă în vârstă de 39 de ani, a postat un video adorabil cu ea și cu replica ei în miniatură sărind de bucurie. Cele două se duelează în casă, folosind săbii de „laser”. Sportiva, care a fost supranumită „pantera neagră” nu se dezminte și e îmbrăcată în echipament sportiv cu colanți scurți de culoare neagră.

Serena Williams are în mâini două săbii pe care, din ce se vede, știe să le mânuiască perfect. Fiica ei, are și ea două săbii în mâini, și aleargă să se lupte cu „dușmanul” îmbrăcată într-o adorabilă rochiță de culoarea purpurei. La fel ca mama ei, Olympia execută mișcări de braț ca un tenismen înnăscut, chiar dacă e doar un joc! Fanii au remarcat abilitățile micuței și au spus la unison că talentul s-a transmis genetic. Dacă fiica ei îi va călca pe urme în lumea sportului alb, rămâne de văzut. Cert este că dacă ar vrea să fie următoarea deținătoare de titlu mondial în tennis, natura i-a dat tot ce e necesar pentru a-și îndeplini dorința.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Olympia Ohnanian este, la patru ani, deja prezentă pe rețelele sociale. Ea e unul din copiii de vedete care, deși abia merg la grădiniță, ajung să câștige sume fabuloase de bani, din contracte publicitate. Fetița are pe Instagram peste 600.000 de fani.

Detaliile familiei Williams – Ohnanian

Tatăl Olympiei este antreprenorul în internet Alexis Ohanian, cofondatorul cunoscutului site de socializare Reddit. Cei doi s-au căsătorit la două luni după ce Serena Williams a născut-o pe Olympia (septembrie 2017). La petrecerea care a urmat ceremoniei din New Orleans, Louisiana, au participat vedete celebre, precum: Beyoncé, Kim Kardashian, Eva Longoria și colega ei de breaslă Caroline Wozniacki.

acasa la serena williams

Până în momentul căsătoriei, Serena și Alexis au avut o relație de doi ani. Cei doi s-au cunoscut la Roma în 2015 chiar înainte ca Serena Williams să meargă să joace primul său meci la Openul Italiei din acel an. În prezent,  familia locuiește  într-o vilă construită în stil spaniol-mediteranean, în Miami, cu un design realizat de firma surorii campioanei, Venus Williams. Aceasta a ținut cont de tot ce o pasionează pe sora ei pentru a da casei decorul perfect.

Sursa foto: Instagram