Tânărul mort în accidentul Monicăi Odagiu nu s-a sinucis! Ancheta dezvăluie amănunte teribile din viața lui Alexandru

Tânărul mort în accidentul Monicăi Odagiu nu s-a sinucis! Ancheta dezvăluie amănunte teribile din viața lui Alexandru
Un tânăr în vârstă de 33 de ani a murit în accidentul rutier în care a fost implicată cântăreața Monica Odagiu. Este vorba de Alexandru, despre care s-a spus și că s-ar fi sinucis.  

Surse din anchetă și persoane apropiate tânărului au dezvăluit, pentru Gândul, ce s-a întâmplat în ziua în care Alexandru a ajuns în fața mașinii conduse de Monica Odagiu, fiind accidentat mortal. Alexandru lucra de  trei săptămâni ca ospătar la un cazinou de pe Calea Victoriei, din apropierea locului accidentului, vizavi de Palatul Regal și aproape de Ateneul Român. Mai lucrase acolo și în trecut, a tot plecat și a revenit, iar în final a decis să plece în străinătate în căutarea unui trai mai bun.

Avea probleme cu alcoolul, astfel că luna trecută, la reangajare, a mințit spunând că a scăpat de viciu. Apropiații lui susțin însă că Alexandru a continuat să bea. Duminică, în ziua accidentului, tânărul ar fi mers la serviciu, urmând să intre în tură la ora 14:00 și să lucreze opt ore. Apropiații lui au povestit că a ajuns la serviciu într-o stare deloc bună: transpira excesiv și spunea că îi era foarte rău. Șeful său l-a trimis acasă, însă bărbatul a refuzat.

Alexandru a fost accidentat mortal de Monica Odagiu

Văzând însă, că starea lui Alexandru se înrăutățește, șeful lui a sunat la Ambulanță, la ora 14:35, conform surselor din anchetă. S-a menționat că pacientul a consumat o supradoză de alcool. Deși Ambulanța a ajuns în scurt timp la adresa indicată, Alexandru nu a mai fost de găsit, nici în local, nici prin zonă, unde a fost căutat de un coleg.

Accidentul mortal a fost surprins de camerele de supravegere din zonă

Două ore mai târziu a avut loc tragicul accident. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă Alexandru e filmat în timp ce stă pe banca din stația de autobuz dezafectată, la mică distanță de o trecere de pietoni de pe strada Știrbei Vodă. La un moment dat, tânărul se ridică, se apleacă mult în față și pășește de câteva ori, ajungând în stradă, unde este lovit de mașina condusă de Monica Odagiu, care nu-l mai poate evita.

Accidentul a fost anunțat prin apel la 112 la ora 16:15. La locul accidentului a ajuns un echipaj SMURD, care a constatat decesul lui Alexandru în urma unui traumatism cranio-cerebral grav. Conform sursei citate, anchetatorii ajunși la fața locului au constatat că victima miroase puternic a alcool. Urmează o analiză toxicologică, care va arăta ce cantitate de alcool avea în sânge și dacă a consumat și alte substanțe. Apropiații săi susțin însă că tânărul era doar alcoolic și că nu obișnuia să se drogheze. Tot ei cred că lui Alexandru i s-ar fi făcut pur și simplu rău, de beat ce era.

Monica Odagiu, dosar penal pentru ucidere din culpă

Polițiștii au deschis un dosar penal in rem, pentru infracțiunea de ucidere din culpă și investighează circumstanțele în care s-a produs accidentul mortal, având două piste: fie tânărul s-a aruncat în fața mașinii intenționat, fie s-a dezechilibrat și a căzut pe stradă, în fața mașinii conduse de cântăreața Monica Odagiu. La o zi după accident, Monica Odagiu a transmis un mesaj, pe Facebook, în care a spus că este traumatizată în urma accidentului.

Monica Odagiu este în stare de șoc după ce a ucis, cu mașina, un om

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.

Din păcate, eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, este mesajul scris de Monica Odagiu, pe pagina de Facebook. Înmormântarea lui Alexandru are loc azi, la Cimitirul Vest, din zona Centurii Capitalei.

Recomandarile noastre