Tartă pregătită în 5 minute – un cheesecake absolut savuros

Tartă pregătită în 5 minute – un cheesecake absolut savuros
Spaniolii au o tartă aparte de brânză, o adevărată minune, spun toți cei care au avut șansa să o guste. Vă invităm să o descoperiți.

Tarta de queso La Viña, un cheesecake absolut savuros, este o rețetă pe care trebuie să o încercați.  Tarta se prepară extrem de simplu. Practic, pe ceas, prepararea acestui cheesecake ia doar 5 minute. 50 de minute durează coacerea. Apoi e gata de savurat. Vă mai spunem doar că rețeta provine de la Restaurantul La Viña din San Sebastián (Spania), și a obținut notorietate la nivel mondial.

Ingrediente pentru Tarta de 5 minute – un cheesecake

6 ouă mari, 350 gr zahăr, 500 gr brânză Philadelphia, 500 gr. brânză mascarpone, 30 gr amidon de porumb, 500 gr. smântână grasă, un pic de sare.

Mod de preparare Tarta de queso La Viña

Toate ingredientele menționate mai sus se amestecă. Pur și simplu nu există o ordine anume în care să o faceți. Vă recomandăm să începeți, totuși, prin a amesteca ouăle cu zahărul, pentru a ajuta la topirea acestuia, apoi adăugați restul.

Tapetați o formă de tartă sau o tigaie complet metalică cu hârtie de copt umezită în prealabil și turnați în ea amestecul obținut mai sus. Coaceți Tarta de queso La Viña  în cuptorul preîncălzit la 200 ºC timp de 50 de minute. Ca să fiți sigură că e gata, la finalul perioadei faceți testul scobitorii. După ce s-a copt lăsați-o să se răcească, apoi o puteți felia. Pontul cofetarilor: e mai delicioasă lăsată peste noapte la frigider.

Sursa: Facebook / Jose Miguel Viñals Ariño

Mască cu aspirină și ulei de măsline. Ajută la imperfecțiunile tenului

Recomandarile noastre