Tatăl lui Connect-R, reacție neașteptată: „Ce-am crescut şi ce-ai ajuns!”

Tatăl lui Connect-R, reacție neașteptată: „Ce-am crescut şi ce-ai ajuns!”
Urmează o gala încărcată de emoţie sâmbăta aceasta pentru Connect-R, la Te cunosc de undeva! Tatăl artistului a venit special pe platoul de filmare, unde a stat întreaga zi şi a urmărit îndeaproape procesul prin care trec artiştii înainte de fiecare transformare. S-a șocat.

Tatăl lui Connect-R a avut o reacție neașteptată după ce și-a văzut fiul în noua ipostază: „Ce-am crescut şi ce-ai ajuns!”. Asta după ce ruleta nu a fost deloc blândă cu Connect-R şi SHIFT, cărora le-a adus două travestiuri de zile mari – Caterina Valente cu Bongo ChaChaCha.

Connect-R este unul dintre artiștii de mare succes din România. El și-a început cariera de mult timp și a progresat până când a ajuns celebru. Artistul, care a făcut muzică de mic, recunoaște că de-a lungul timpului idolul lui a fost chiar tatăl său. Tatăl lui Connect-R are acum 67 de ani și este de o vitalitate incredibilă. Artistul își iubește enorm părinții și i-a susținut ori de câte ori a avut ocazia.

Tatăl lui Connect-R, șocat să-și vadă fiul în haine de femeie

Acum și-a invitat părintele la filmările emisiunii Te cunosc de undeva!. a vrut să îl facă și mai mândru de el. „L-ai lăsat pe tatăl tău cu gura căscată!”, i-a mărturisit Andreea Bălan lui Connect-R, imediat după ce artiştii au performat pe scena Te cunosc undeva!. Connect-R a completat râzând: „Chiar m-a felicitat în culise, mi-a spus <ce-am crescut şi ce-ai ajuns!”, a dezvăluit artistul, făcând referire la machiajul strident şi rochiile care au venit la pachet cu cea de-a douăsprezecea transformare.

De altfel, încă de când au aflat că trebuie să întruchipeze din nou o femeie, cei doi artişti, Connect-R şi SHIFT şi-au exprimat „bucuria”. „Leşinaţi suntem, fierţi pe travestiuri! Ruleta e hoaţă, s-a gândit ea, ce-ar putea fi delicios la noi, aşa că iată…”, a mărturisit Connect-R. SHIFT a încercat la antrenamente: „Nu există nicio şansă să ştergem piesa asta din sistem, de peste tot şi să ne cadă altceva?”.

Cum a reacţionat tatăl lui Connect-R când şi-a văzut fiul pe parcursul transformării şi ce le-a mărturisit colegilor lui din cel de-al optsprezecelea sezon al transforming show-ului, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre