Tatăl lui Connect-R, reacție neașteptată: „Ce-am crescut şi ce-ai ajuns!”

Tatăl lui Connect-R, reacție neașteptată: „Ce-am crescut şi ce-ai ajuns!”
Urmează o gala încărcată de emoţie sâmbăta aceasta pentru Connect-R, la Te cunosc de undeva! Tatăl artistului a venit special pe platoul de filmare, unde a stat întreaga zi şi a urmărit îndeaproape procesul prin care trec artiştii înainte de fiecare transformare. S-a șocat.

Tatăl lui Connect-R a avut o reacție neașteptată după ce și-a văzut fiul în noua ipostază: „Ce-am crescut şi ce-ai ajuns!”. Asta după ce ruleta nu a fost deloc blândă cu Connect-R şi SHIFT, cărora le-a adus două travestiuri de zile mari – Caterina Valente cu Bongo ChaChaCha.

Connect-R este unul dintre artiștii de mare succes din România. El și-a început cariera de mult timp și a progresat până când a ajuns celebru. Artistul, care a făcut muzică de mic, recunoaște că de-a lungul timpului idolul lui a fost chiar tatăl său. Tatăl lui Connect-R are acum 67 de ani și este de o vitalitate incredibilă. Artistul își iubește enorm părinții și i-a susținut ori de câte ori a avut ocazia.

Tatăl lui Connect-R, șocat să-și vadă fiul în haine de femeie

Acum și-a invitat părintele la filmările emisiunii Te cunosc de undeva!. a vrut să îl facă și mai mândru de el. „L-ai lăsat pe tatăl tău cu gura căscată!”, i-a mărturisit Andreea Bălan lui Connect-R, imediat după ce artiştii au performat pe scena Te cunosc undeva!. Connect-R a completat râzând: „Chiar m-a felicitat în culise, mi-a spus <ce-am crescut şi ce-ai ajuns!”, a dezvăluit artistul, făcând referire la machiajul strident şi rochiile care au venit la pachet cu cea de-a douăsprezecea transformare.

De altfel, încă de când au aflat că trebuie să întruchipeze din nou o femeie, cei doi artişti, Connect-R şi SHIFT şi-au exprimat „bucuria”. „Leşinaţi suntem, fierţi pe travestiuri! Ruleta e hoaţă, s-a gândit ea, ce-ar putea fi delicios la noi, aşa că iată…”, a mărturisit Connect-R. SHIFT a încercat la antrenamente: „Nu există nicio şansă să ştergem piesa asta din sistem, de peste tot şi să ne cadă altceva?”.

Cum a reacţionat tatăl lui Connect-R când şi-a văzut fiul pe parcursul transformării şi ce le-a mărturisit colegilor lui din cel de-al optsprezecelea sezon al transforming show-ului, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.