Taylor Swift face mărturisiri despre viața ei amoroasă. De cine s-a îndrăgostit cântăreața

Taylor Swift face mărturisiri despre viața ei amoroasă. De cine s-a îndrăgostit cântăreața
Taylor Swift a oferit publicului detalii emoționale despre povestea ei de dragoste cu actorul britanic Joe Alwyn. Fanii cântăreței speculează că cei doi s-au căsătorit în secret.

Vedeta în vârstă de 31 de ani a stârnit zvonuri că s-ar fi căsătorit cu Joe, în vârstă de 29 de ani, atunci când a distribuit imagini de pe coperta noului său album, unde apare îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Vedeta a explicat cum ea și Joe s-au conectat cu unele „melodii triste”.

S-au conectat prin muzică

Actorul a apărut pe cele mai recente două albume ale lui Taylor Swift, Evermore și Folklore, sub numele de William Bowery. Discutând cu Zane Lowe într-un interviu, Taylor a spus: „Eu ador cu adevărat cântecele triste. Ne-am legat întotdeauna de muzică. Scriem cele mai triste cântece. Ne plac foarte mult melodiile triste. Ce pot să spun? .. A fost o surpriză că am început să scriem împreună”.

Taylor i-a acordat credit iubitului său pentru că a introdus-o în muzică de care nu mai auzise până atunci. Vedeta a continuat să dezvăluie că, colaborarea cu Joe a devenit firească, deoarece au petrecut timp împreună în timpul carantinei.

„El este întotdeauna persoana care îmi arată melodii ale artiștilor și apoi devin melodiile mele preferate”, a mărturisit Taylor Swift

Zvonurile despre căsătoria în secret a celor doi s-au intensificat după ce familia lui a refuzat să respingă bârfele. Când au fost întrebați dacă Taylor s-a căsătorit cu Joe, familia actorului a spus: „Îmi pare rău, nu am de gând să spun nimic”.

Ce sume încasează Taylor Swift

Câștigurile cântăreței au fost raportate la suma de 400 de milioane de dolari, puțin sub 358 de milioane de lire sterline. Averea artistei a fost obținută datorită albumelor sale bestseller și a turneelor ​​din întreaga lume.

Taylor Swift are, de asemenea, mai multe oferte de sponsorizare cu mărci cunoscute, printre care Elizabeth Arden, Target, Diet Coke, Keds și Apple, care o ajută să-și înmulțească veniturile. Cântăreața lucrează de la vârsta de 16 ani, de când a lansat primul ei album.

Cât de mult s-a îmbogățit cel care a inventat vaccinul anti COVID-19. Ugur Sahin este acum miliardar

Recomandarile noastre