Războiul dintre cei doi se dă pe Instagram și Facebook. Cei doi își aruncă mesaje cu subînțeles, mesaje pe care le comentează în special apropiații lor care urmăresc fiecare episod ca pe o telenovelă turcească. „Bătutul Biancăi” a ajuns la cele mai interesante episoade, mai ales că vedeta blondă și-a scos certificat medico-legal.
Prima care a scos armele a fost Bianca. Ea i-a zis adio lui Bodi și s-a urcat în avion, cu destinația Dubai. Blonda a ales să petreacă o săptămână de vis în luxosul oraș, alături de prietena ei bună, Ramona Gabor care e stabilită de mai mulți ani acolo. Divele au avut liber la shopping și distracție și 24 din 24 cele două au fost ba la plajă, ba la mall, ori în restaurante de 5 stele .
Evident, Bianca nu a ratat ocazia să facă reclame la brandurile a cărei imagine este și, dacă tot s-a revăzut cu buna ei prietenă Ramona, a început promovarea și pentru produsele lansate de sora Monicăi Gabor, fostă Columbeanu.

Printre toate acestea, Bianca a aruncat mai multe săgeți către fostul iubit, Alex Bodi. În primul rând, s-a pozat și filmat în costumele de baie cele mai minuscule, cât și în lenjerie sexy, în patul din hotel. Apoi, pe unde a dat de lux, fie că se afla pe un yacht, fie că era într-un magazin de bijuterii sau la un lounge unde trăgea cu poftă dintr-o narghilea, ea lansa poze cu mesaje dedicație, despre fericire și putere.
O singură regulă nu au încălcat niciunul dintre ei. Atât ea, cât și Bodi, nu s-au lăsat fotografiați cu o altă persoană de sex opus. Bianca apare la toate mesele înconjurată de femei, iar Bodi la fel, alături doar de bărbați. Acesta fiind un indiciu, spun cei din jurul lor, că despărțirea nu e chiar atât de „pe bune”.

Bodi s-a săturat

Alex Bodi a urmărit toate postările de pe Instagramul Biancăi, iar după reacția inițială, în care le-a înjurat și le-a jignit pe Bianca și pe Ramona Gabor, acum a lăsat un text „de corason”:


„Cele mai frumoase lucruri sunt acelea care le dobandesti prin eforturi și sacrificii…iar când le obții, nu trebuie sa pari fericit ci sa și fii fericit, iar apoi iti va zâmbi sincer si sufletul!!!” (sic!), a scris Bodi, atașând și două imagini în care arată cum se relaxează într-un local unde se fumează narghilea.
Inițial, mesajul lui pentru cele două dive a fost plin de venin: „Acum va urma încă o invazie de cotobarle pe Dubai și Abu Dhabi. Pleacă “devele” ca na,e sezon acolo și dacă se tine F1..sunt și ele “Formuiste” 1..2..3….”, a reacționat Bodi.

Mario Fresh a recunoscut! Alexia Eram are unele obiceiuri care îi dau bătăi de cap

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri