Telenovela Biancăi Drăgușanu continuă. Ce face Bianca în parcarea blocului

Telenovela Biancăi Drăgușanu continuă. Ce face Bianca în parcarea blocului
Povestea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a ajuns într-un nou moment de cumpănă. Așa cum ne așteptam, despărțirea sau împăcarea nu sunt deloc lucruri simple pentru frumoasa blondină care, după cum se vede, stăpânește o adevărată artă în a insinua lucruri.

Telenovela Biancăi Drăgușanu continuă, iar aceasta își joacă cu măiestrie rolul de protagonistă. Acum asistăm la episodul din parcarea imobilului în care locuiește. Ca să fie sigură că mesajul ajunge repede la toată lumea, Bianca a postat repede după imagini pe contul său de Instagram.

Declarații contradictorii despre despărțire

Aflat în proces cu fosta soție, pentru custodia copiilor, Gabi Bădălău ar fi avut nevoie de liniște, măcar în aparență, pentru a da „bine” în ochii judecătorului. Nu cu mult timp în urmă, el  a ieșit pe un post de televiziune și a pus piciorul în prag, mărturisind că el și Bianca Drăgușanu au luat-o pe drumuri separate și s-au despărțit. A spus că de nuntă nu era nici pomeneală vorba.  Dar imediat Bianca a venit și ea la televizor și spune că nu e așa.

Blondina a șocat pe toată lumea  cu „mărturisirile” ei, la emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”. Susține că e încă supărată pe fiul lui Nicolae Bădălău pentru că a vorbit despre o posibilă separare de ea.

Telenovela Biancăi Drăgușanu

Seara trecută Bianca a scos din portbagajul mașinii sale un buchet imens de trandafiri roșii pe care l-a filmat imediat. Postarea insinuează că cineva se gândește serios la ea, și are gânduri mari.

Ca atare, în imaginile distribuite, buchetul imens de flori e surprins într-un cadru mai larg. Astfel încât, odată cu el, transportat în portbagajul mașinii, să se vadă clar și numărul de înmatriculare. Toată lumea îi știe numărul. Într-unul dintre clipurile video postate de Bianca Drăgușanu cu trandafirii a pus și piesa ei preferată, pe care o atașează postărilor ori de câte ori radiază de fericire.

Sursa foto: Instagram, SpyNews

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri