Tenismenă în desuuri. Cum își acaparează fanii o cunoscută sportivă

Tenismenă în desuuri. Cum își acaparează fanii o cunoscută sportivă
Ocupă un loc frumos în ierarhia mondială a tenisului feminin, dar năucește audiența cu aparițiile sale.  Știe cum să se facă remarcată, iar de Anul Nou și-a umplut de bucurii fanii.

Camila Giorgi se află pe locul 76 în ierarhia mondială a tenisului. Ea este considerată, pe drept cuvânt, una din cele mai sexy jucătoare. Pe contul său  personal de Instagram are aproape 300 de mii de urmăritori.  Aceștia apreciază fotografiile deosebite pe care le postează sportiva, chiar dacă nici măcar una singură nu este de pe terenul cu zgură. Dar asta nu înseamnă că imaginile pe care le distribuie pe rețeaua socială nu primesc zeci de mii de aprecieri.

Camila este, cum spuneam, una dintre cele mai sexy jucătoare din circuitul WTA, iar italianca le-a făcut fanilor o surpriză imensă în noaptea dintre ani. Jucătoarea de tenis a postat o fotografie cu care a atras toată atenția, în care apare, în pat, în lenjerie intimă de culoarea perlelor. „Happy New Year #2021 #newbeggining” (n.r. – An nou fericit #2021 #unnouînceput), a scris sportiva alături, iar imaginea a adunat în câteva ore peste 36.000 de aprecieri și sute de comentarii.

Nu este prima dată când Camila Giorgi se arată fanilor mai mult dezbrăcată. Ea le-a mai făcut o surpriză similară de Crăciun, când s-a fotografiat întinsă pe o canapea, în lenjerie intimă sumară de culoare roșu aprins.

Camila Giorgi, sportivă din copilărie

Camila Giorgi are 29 de ani, 1.68 metri înălțime și a câștigat până acum în cariera sa din tenis aproape 4,1 milioane de dolari. Cel mai bun loc pe care l-a ocupat în ierarhia WTA a fost 26, poziție în care s-a aflat pe 22 octombrie 2018.

Giorgi a fost mai întâi pasionată de gimnastică, practicând acest sport de la o vârstă fragedă. Totuși, după ce a descoperit tenisul alături de fratele său, care, ulterior, i-a devenit și antrenor, Camila s-a decis să se concentreze pe acest sport.

Adriano Panatta, unul dintre cei mai mari jucători din istoria Italiei, a remarcat-o și i-a anticipat un viitor de succes. „E prima oară când văd o fată care să joace aproape identic cu Andre Agassi”, spunea Panatta.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Singurătatea unui mare actor, iubit de public. Unde s-a ascuns de lume Florin Călinescu

Recomandarile noastre