Tensiuni maxime pentru Bianca Drăgușanu. Cum a fost prins iubitul ei

Tensiuni maxime pentru Bianca Drăgușanu. Cum a fost prins iubitul ei
Nu se mai termină tensiunile pentru Bianca Drăgușanu. Iubitul ei a fost prins. Omul de afaceri a comis-o grav în urmă cu o noapte.

Alex Bodi se afla la volanul unui Lamborghini când a fost oprit de către polițiști. Aceștia au decis să îl ridice pe bărbat. Rula cu 104 km/ h într-o zonă rezidențială din Pipera unde viteza maximă admisă era de mai puțin de jumătate. Dar, problema a fost alta. Potrivit unor surse judiciare, ale gândul.ro,Alex trebuia să fie în izolare pe perioada 13 iunie – 26 iunie. Alexandru Bodi a fost sancționat contravențional cu amendă și i s-a reținut permisul de conducere.

”La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei. Iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Motivul pentru care Bodi trebuie să se afle în izolare este faptul că acesta a călătorit în Marea Britanie, mai exact la Londra unde, conform presei tabloide, ar fi avut o aventură cu rusoaica Daria Radionova, după care însă, a decis să revină acasă, la iubita sa. După ce au fost separați o vreme, cei doi s-au împăcat, după ce s-au întâlnit într-un club de fițe din Mamaia, scrie Impact.ro. Bodi și Drăgușanu au petrecut izolarea împreună, în vila afaceristului de la Mediaș. Imediat însă după ce s-a încheiat izolarea, relațiile dintre cei doi s-au răcit, dispărând și fotografiile împreună de pe rețelele de socializare. Mama vedetei l-a acuzat pe Bodi că ar fi violent.

Acum, Bodi a fost mutat în carantină, la hotel Ramada.

Sursa foto: Facebook / Alex Bodi