Teo Trandafir a descoperit un oraș unde poate mânca preparate de lux. „Nu sunt accesibile la preț, dar…”

Teo Trandafir a descoperit un oraș unde poate mânca preparate de lux. „Nu sunt accesibile la preț, dar…”
A reușit să se transforme radical, iar acum Teo Trandafir arată așa cum și-a dorit dintotdeauna. Cârcotașii care susțin că vedeta nu mănâncă ca să-și păstreze silueta, greșesc.

Chiar dacă grijă de silueta ei, Teo Trandafir își face și poftele din când în când. Și are câteva restaurante preferate care nu sunt din București.

Teo Trandafir este înnebunită după câteva preparate culinare. În ce oraș pleacă ca să mănânce lucruri mai „exquisite”

Ori de câte ori are poftă de ceva „exquisite”, Teo Trandafir nu se dă în lătură, se urcă în mașină și dă o fugă tocmai la Câmpina. Pentru că acolo vedeta spune că găsește cele mai bune preparate culinare.

“Au niște fois gras-uri, niște fonfleurs, dar sunt absolut splendide”

„Eu sunt om de Câmpina sau în zonă. Există niște restaurante acolo de încremenești, ce n-a văzut Parisul. Îmi plac foarte mult fructele de mare, am încredere pentru că acolo le mănânc.

Acolo mănânc lucruri mai „exquisite” care nu costa puțin, însă de aia nu mănânc în fiecare zi. Dar acolo mănânc lucruri pe care nu le-am mâncat niciodată. Au niște fois gras-uri, niște fonfleurs, dar sunt absolut splendide.

A propos de fonfleurs, nici măcar nu trebuie să merg până în Câmpina, lângă mine Antonio Pasarelli și fiul lui și-au deschis un restaurant unde merita să mergi să mănânci, este fabulos. Am fost odată la un restaurant la Sulina, nu stiu ce mâncăruri aveau, dar nu arătau cum m-aș fi așteptat. Am preferat un MBS, e sfanț, nu m-am riscat. N-ai ce să-i reproșezi, a declarat prezentatoarea TV.

Teo Show, într-o nouă formulă

Cu doar câteva zile în urmă, Teo Show a revenit pe Kanal D într-o nouă formulă de conținut, care le va face week-end-ul perfect telespectatorilor. Pentru că emisiunea va putea fi urmărită în zilele de sâmbătă și duminică, de la ora 10:00. Teo le promite fanilor săi nu doar informații utile, ci și interviuri de excepție cu personalități și, bineînțeles, mult entertainment.

Sursă foto: instagram