Teo Trandafir are o rețetă secretă ca să nu se îngrașe de Sărbători

Teo Trandafir are o rețetă secretă ca să nu se îngrașe de Sărbători
Ani de zile, Teo Trandafir a avut forme generoase, însă, de când a slăbit, are mare grijă de silueta sa. Vedeta arată mai bine decât în tinerețe și e mândră de asta.

Teo Trandafir are o rețetă secretă ca să nu se îngrașe de Sărbători și dezvăluit care este aceasta. E nevoie să fie atentă, mai ales că, pentru a ajunge la silueta de azi, vedeta a suferit, în urmă cu câțiva ani, o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului. De atunci, celebra prezentatoare nu ține o dietă anume, însă mănâncă porții foarte mici de mâncare.

Prezentatoarea nu gătește de sărbători

Vedeta recunoaște că nu prea își pierde timpul cu gătitul. „Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. Bineînțeles că vom primi mâncare de la toată lumea, toți prietenii vin cu câte ceva, mai ales că vom fi plecate. Nu am această povară, nu am avut-o niciodată”, spune ea.

Prezentatoarea susține că există, totuși, câteva alimente în fața cărora nu rezistă. „Am descoperit de vreo trei ani, până la acel moment nu am mâncat, că îmi place caltaboșul. Am nimerit unul foarte bun. Mănânc cât se poate de puțin, pentru că este atât de bun încât ceva trebuie să fie în neregulă cu el. Și îmi mai plac sarmalele mici, mici”, a mai spus prezentatoarea pentru spectacola.ro.

Teo Trandafir are o rețetă secretă ca să nu se îngrașe

Trucul cu care trece cu bine peste sărbători, cu silueta păstrată, fără kilograme în plus, e foarte simplu și la îndemâna oricui. Iată ce face Teo Trandafir ca să nu se trezeascăm după sărbători, că nu o mai cuprind hainele. „Nu mănânc. Atât de simplu. Mai am un truc pe care l-am tot dezvăluit de-a lungul timpului și sper că a ajuns la cât mai mulți oameni; în primele două, trei ore ale zilei beau doi litri de apă și astfel fac un mic detox. Asta mă împiedică să mă îngraș”, a explicat Teo Trandafir.

Recomandarile noastre