Marina Almășan face sacrificii pentru siluetă. De la ce se abține ca să se păstreze la 56 de kilograme

Marina Almășan, una dintre cele mai cunoscute realizatoare de emisiuni, a povestit cum a devenit vegetariană. Vedeta TVR arată senzațional și, pentru a-și păstra silueta, spune că a făcut sacrificii.

Recent, la lansarea unei noi cărți, vedeta a mărturisit că se abține de la dulciuri și de la pâine. Grija pentru siluetă a venit însă la pachet cu o serie de restricții. Practic, Marina Almășan a zis că a făcut foamea pentru a ajunge la această greutate. Întrebată cum de arată atât de bine, Marian Almășan nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume.

“Nu știu, cu foame, că asta e abstinență. Dulciuri nu, pâine din ani în Paști, făceam mișcare multă înainte să-mi rup piciorul. Mergeam de două ori pe săptămână, regulat, cu antrenor, la sală. Adică așa mi-am impus, pentru că dacă nu aveam antrenor, nu aveam ‘mobilul’ să merg. Acum, dacă am plătit antrenor, îmi spuneam ‘nu se poate, e plătit antrenorul, trebuie să mă duc, pierd banii’. Și mă duceam regulat, acum am făcut o pauză. Deja o simt pe șolduri pauza și o să reîncep”, a precizat vedeta TVR pentru Viva.

E vegetariană doar acasă

La aceasta s-a adăugat și o dietă fără carne, deși Almășan a recunoscut că doar acasă adoptă stilul vegetarian.

„Da, dar nu una din aceea foarte strictă(n.r.:vegetariană). Dacă, spre exemplu, mă invită cineva acasă și are numai cărnuri pe masă, adică mănânc. Nu fac pe mimoza, ‘știți, eu numai cu salate’. Nu sunt atât de strictă, dar acasă nu. Îmi gătesc numai vegetarian. M-am obișnuit așa și mi se pare foarte ok. Adică mă simt mai ușoară așa, parcă mai curată. Nu știu, s-ar putea să fie o chestie psihică, dar mă simt mai ok”, a menționat Marina Almășan.

„O tonifiere a mușchilor este necesară”

În urmă cu câțiva ani, vedeta a recunoscut că îi plac foarte mult salatele, lucru care a ajutat-o să-și mențină o greutate constantă.

“Fac salate de toate felurile. Le mănânc cu o plăcere nebună. Le mănânc la pranz, când vin de la serviciu… La o masă, foarte rar, mai mănânc şi eu câte o friptură… Este destul de jenant să recunosc la vârsta mea matusalemică că merg la sală. Am fost convinsă de fiul meu, Victor.

O tonifiere a muşchilor este necesară… Am început să merg la sală, mi-am luat echipament şi am ajuns acolo. Voiam să îmi pun o pungă pe cap să nu mă vadă lumea. Avem şi un antrenor. Eu nu călăresc cântarul aproape deloc. Îmi dau seama dacă am slăbit sau m-am îngrăşat după haine”, a explicat Marina Almășan pentru Antena Stars.

Foto: Facebook