Teo Trandafir, jignită în emisiune de o „piți” din showbiz. Vedeta i-a dat o lecție în direct

Teo Trandafir, jignită în emisiune de o „piți” din showbiz. Vedeta i-a dat o lecție în direct
Să faci emisiuni în direct nu e cel mai ușor lucru. Vedetele care sunt gazde pentru diverse show-uri TV știu asta. E nevoie de prezență de spirit și viteză de reacție. Uneori, pot apărea situații extrem de neplăcute.

Cel mai recent a pățit-o Teo Trandafir, care a fost jignită chiar la ea în emisiune. Prezentatoarea emisiunii „Teo Show” i-a atras imediat atenția artistei care îi era invitată. Teo Trandafir s-a simțit jignită de modul în care invitata ei, Bianca Rus, i s-a adresat.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a fost prezentă recent în emisiunea „Teo Show”. În timpul emisiunii, artista i-a cântat o melodie, compusă chiar de ea. Dar a greșit fatal. I s-a adresat vedetei cu apelativul „mătușică”. Iar asta a jignit-o tare de tot pe gazdă.

Teo Trandafir a reacționat imediat, după ce a auzit apelativul. Toți cei care o cunosc pe Teo Trandafir știu că aceasta nu agreează deloc astfel de adresări. Prezentatoarea TV nu este încântată nici atunci când i se spune „doamna Teo”, lucru pe care Bianca Rus l-a făcut imediat după ce i s-a adresat cu „mătușică”.

Teo Trandafir i-a dat o lecție dură Biancăi Rus

Chiar dacă după ce a deranjat-o Bianca Rus a încercat să dreagă busuiocul, nu i-a ieșit. Din contra, s-a ales cu o replică acidă. Ca să se „scoată” după ce i-a spus „mătușică”, Bianca Rus a întrebat-o pe Teo Trandafir dacă vrea să fie mătușa ei. În loc de zâmbete a primit un răspuns ferm: „Nu, nu vreau să fiu mătușa ta! Niciodată să nu te duci la una la televizor s-o faci mătușă”, i-a spus Teo Trandafir, în direct la Kanal D.

După această situație, replicile acide între gazdă și invitată au continuat. Cântăreața a întrebat ce scrie pe ouăle din magazine. „Pe ouăle din magazine scrie când expiră sau ce scrie?”, a întrebat Bianca Rus. „Scrie când inspiră”, a răspuns ironic Teo Trandafir.