Teo Trandafir, pasionată de muzică. Cine îi face zilele frumoase

Teo Trandafir, pasionată de muzică. Cine îi face zilele frumoase
Teo Trandafir este îndrăgită și are mulți fani. Pentru aceștia vedeta tv postează și detalii despre viața ei. Toată atenția este îndreptată spre Maia, fetița pe care ea a crescut-o din 2004. Acum , copilul a crecut, este deja domnișoară, și pare că seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei adoptivă.

Teo Trandafir este îndrăgită de milioane de români, încă din 1997, de pe vremea când realiza „Dimineața devreme” și „Teo & Mircea show”, cu Mircea Badea. Chiar dacă a trecut prin încercări grele, Teo este încă puternică. Ia energie de la admiratorii ei, dar mai ales de la Maia, fetița care i-a apărut în cale în 2004.

Teo Trandafir și fiica ei Maia sunt trup și suflet. Cele două își îmbogățesc reciproc viața

Teo Trandafir, pasionată de muzică. Cine îi face zilele frumoase

Teo Trandafir și fiica ei Maia sunt trup și suflet. Cele două își îmbogățesc reciproc viața. Se aseamănă până și la capitolul muzică, scrie evz.ro. „Sunt uimită că fiica mea rezonează cu mine la capitolul gusturi muzicale”

Prezentatoarea TV Teo Trandafir este o admiratoare înfocată a muzicii disco din anii ’80 și ’90. Vedeta Kanal D este fericită că a reușit să-i insufle dragostea pentru acest gen muzical și fiicei sale, Maia.

„Sunt melodii ce provoacă, ce scot la suprafață la fiecare ascultare amitiri, stări, senzații mult mai intense decât muzica care se preferă astăzi. Fiorul muzical provocat la fiecare audiție mă face să retrăiesc acele momente din anii tinereții. Este ceva unic, mai ales că, pentru mulți ca mine, muzica acelor vremuri a venit odată cu doza de libertate primită în ’89!, a spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir, padionată de muzica disco

!În general, îmi place muzica bună indiferent de gen. Sunt uimită că fiica mea rezonează cu mine la acest capitol, iar multe dintre melodiile pe care le ascult bucură și o adolescentă de astăzi”, a declarat Teo Trandafir despre muzica anilor ’90.

Atât de mult îi place muzica disco încât a acceptat cu plăcere să fie ambasadorul festivalului „Forever Hit”. Evenimentul va avea loc pe 18 septembrie pe Arena Națională. Carismata prezentatoare TV abia așteaptă să danseze pe ritmurile lui Dr Alban, Alphaville, SNAP!, Ice MC, Sandra, Nana, No Mercy, Mr President sau alți artiști. Mulți dintre ceștia și-au anunțat deja prezența la București.


Teo Trandafir, de la secretară la o vedetă îndrăgită. Bune și rele din viața ei

Pe cine și de ce a amenințat Teo Trandafir când s-a dus îmbrăcată în polițistă la școala Maiei

Recomandarile noastre