The Weeknd, marele triumfător al galei Billboard Music Awards 2021, se apucă de altceva

The Weeknd, marele triumfător al galei Billboard Music Awards 2021, se apucă de altceva
Cântăreţul şi producătorul canadian The Weeknd a fost, la finele lunii mai, marele câștigător al galei Billboard Music Awards 2021, cu zece premii, fiind recompensat cu trofeul Top Artist. Acum a luat o decizie.

The Weeknd, marele triumfător al galei Billboard Music Awards 2021, se apucă de altceva. Cântăreţul canadian The Weeknd figurează ca protagonist, coscenarist şi producător executiv pentru  „The Idol”, un serial pe care îl pregăteşte HBO.

Revista Variety a detaliat că The Weeknd va conduce în faţa şi în spatele camerei acest serial. Povestea este despre un cântăreţ care începe o relaţie cu un misterios proprietar de club din Los Angeles (SUA). Acesta din urmă este de fapt liderul unei secte.
The Weeknd va fi creatorul serialului „The Idol” împreună cu Reza Fahim şi Sam Levinson. Și anii trecuți artistul și-a încercat norocul în cinematografie şi televiziune în mod punctual.

Canadianul a tatonat de ani buni filmul

Cântăreţul canadian a fost, în 2020 scenarist al episodului „A Starboy is Born” al serialului de animaţie „American Dad!”. Un an mai devreme a jucat în filmul „Uncut Gems”.

De asemenea, și-a regizat singur anumite clipuri, de exemplu, „Try Me”.

După proiectul de la HBO, The Weeknd va colabora cu Sam Levinson și pentru filmul produs de Netflix, „Malcolm &Marie”.

Premiile Billboard, care se numără printre cele mai importante distincții oferite cântăreților, alături de Grammy sau MTV Music Awards, s-au desfășurat duminică, 23 mai, în Statele Unite. The Weeknd a primit cel mai multe nominalizări (16 la număr), inclusiv la categoria artistul anului. Dintre acestea a plecat acasă cu 10.  Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut sub numele de scenă The Weeknd, a fost desemnat Cel mai bun artist.

Sursa foto: Instagram

De ce s-au despărțit Jennifer Lopez și Ben Affleck

Recomandarile noastre