Tina Turner și Erwin, o poveste impresionantă de dragoste. Soțul ei i-a donat chiar și un rinichi, în speranța că o va salva

Tina Turner și Erwin, o poveste impresionantă de dragoste. Soțul ei i-a donat chiar și un rinichi, în speranța că o va salva
Vestea a căzut ca un trăsnet miercuri seara: a murit Tina Turner, Regina Rockului! Doliu imens. Steaua rockului a suferit mult, după o luptă crâncenă cu un cancer care a mistuit-o, până la urmă. Tina Turner a trăit o poveste de dragoste de peste 40 de ani cu soțul ei, Erwin Bach, care i-a salvat Tinei viața de mai multe ori.

Tina Turner a murit, dar ne vom aminti de ea mereu căci a fost o divă în adevăratul sens al cuvântului. Muzica ei, gesturile, atitudinea, vocea, picioarele, au făcut-o atât de faimoasă, încât a fost numită cea mai bună cântăreață rock a tuturor timpurilor.

Artista a avut parte de o tinerețe foarte zbuciumată și de o viață personală extrem de dureroasă. Primul ei soț, Ike Turner o bătea cu bestialitate pe Tina Turner. La un moment dat, Tina și-a luat cei trei copii în brațe și a fugit din casa unde locuia cu soțul abuziv.

Între  Tina Turner și Erwin Bach a fost dragoste la prima vedere

Tina Turner l-a cunoscut pe Erwin Bach în anul 1985, în Germania. Erwin era director la EMI, casa sa de discuri din Europa. A fost dragoste la prima vedere. La acea vreme, Tina Turner avea 47 de ani, iar Erwin Bach, 30. El a așteptat-o pe vedetă la aeroport, iar ea s-a îndrăgostit imediat de el.

Erwin Bach, în vârstă de 30 de ani la acea vreme, venise să o ia de la aeroport pe Tina, care urma să suțină un concert în Germania. „Avea cel mai frumos chip. Nu putea fi trecut cu vederea. Mă întrebam ‘De unde a apărut?’. Atât de bine arăta. Inima îmi bătea cu putere. Cred că însemna că îmi întâlnisem sufletul pereche. Îmi tremurau mâinile”, a povestit Tina Turner într-un interviu pentru Oprah Winfrey.

Peste ani, Tina Turner a mărturisit într-o postare pe Instagram că ea a fost cea care l-a invitat prima dată pe Erwin în oraș.  „Uneori, câteva secunde îți schimbă viața pentru că simți acea scânteie, acea conexiune instantă”, a scris Tina Turner.

Au rămas împreună încă de la prima întâlnire iar, în 2013, după 28 de ani de relație, cei doi s-au căsătorit.

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Soțul Tinei Turner i-a salvat viața de multe ori

În cartea sa autobiografică „Tina Turner: My Love Story”, Tina a povestit cum soțul ei i-a fost tot timpul aproape, la bine și la greu. De foarte multe ori s-a întâmplat ca Tina Turner să fie epuizată după concertele unde dădea totul pe scenă și să se simtă rău. Atunci intervenea Erwin, care îi reprograma sau chiar anula spectacolele, care o îngrijea și o ajuta să se refacă.

Soțul Tinei Turner i-a donat un rinichi

Timp de cel puțin șase ani, până azi, când a murit, Tina Turner s-a luptat cu cancerul. Soțul ei chiar i-a donat un rinichi, pentru a o salva. Tina făcea dializă, rinichii nu îi mai funcționau și avea nevoie urgentă de donator. Tot în cartea sa, Tina Turner a povestit că în decembrie 2016 rinichii săi funcţionau doar în proporţie de 20%, iar starea lor se deteriora rapid. Artista suferea de cancer intestinal și de insuficiență renală. Erwin nu a stat nicio clipă pe gânduri și s-a oferit imediat să îi doneze el un rinichi.

„Erwin m-a şocat spunându-mi că vrea să-mi doneze un rinichi. Nu puteam să cred şi sunt momente când încă nu pot să cred. Am fost copleşită de generozitatea ofertei sale”, a mărturisit Tina Turner.

Soțul i-a justificat Tinei că el nu poate trăi fără ea și de aceea îi donează un organ. „Viitorul meu este viitorul nostru”, i-a spus spus soțul Tinei Turner. Din păcate, acum totul s-a sfârșit, iar viitorul va fi inundat de durere.

Recomandarile noastre